Flexibiliteit en veelzijdigheid

De zorgsector verdient specifieke aandacht als het gaat om afvalinzameling. Wij begrijpen goed dat er voor de zorg een strikte wet- en regelgeving geldt bij het inzamelen van afval. Veiligheid en vertrouwen enerzijds, duurzaamheid en circulariteit anderzijds: wij zetten onze expertise in om uw afval veilig in te zamelen en bieden inzameloplossingen waardoor uw medewerkers hun werk optimaal kunnen uitvoeren.

Onze specialisten hebben de juiste kennis en expertise om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Heeft u bijvoorbeeld een specifieke afvalstroom die u wilt laten inzamelen? Of vertrouwelijke documenten die vernietigd moeten worden? Wij regelen het graag voor u. U krijgt uw eigen team aan specialisten met een vast contactpersoon.

Neem direct contact op
Corona afval

Corona afval vraagt om een specialistische aanpak. GP Groot zamelt bij verschillende locaties het corona afval in, zoals bij GGD Hollands-Noorden. Het veilig inzamelen, transporteren en verwerken van dit afval is erg belangrijk. Daarom laten wij dit afval alleen door speciaal opgeleide chauffeurs ophalen en zorgen wij ervoor dat het afval niet meer door medewerkers verplaatst hoeft te worden voor de inzameling. Zo werken we samen aan een veilige inzameling.

Lees meer over inzameling corona afval GGD Hollands-Noorden
Duurzaam kosten besparen

Als zorginstelling bent u voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de afvalkosten te beheersen. Tegelijkertijd is er de noodzaak tot verduurzaming en heeft u behoefte aan advies en innovatieve oplossingen. GP Groot kan hierin een goede samenwerkingspartner zijn. We maken een afvalscan en denken mee over het scheiden van de afvalstromen. Wanneer wij uw afval schoner kunnen inzamelen, kunnen we het namelijk beter verwerken tot nieuwe grondstoffen of producten. Door uw afvalmanagement te optimaliseren kunt u dan serieus kosten besparen én uw ecologische footprint verkleinen. Die resultaten maken we graag inzichtelijk voor u in managementrapportages.

Maatwerk voor de recycling van ziekenhuisafval

In de zorgsector zien we veel afvalstromen vrijkomen die om maatwerk vragen. Wij denken graag met u mee waar kansen liggen om materiaal te recyclen. Zo zamelen wij bijvoorbeeld de etensbakjes apart in zodat we deze kunnen recyclen tot nieuwe producten.

Maar ook tray wraps is een voorbeeld van een materiaal dat wij goed kunnen recyclen. Zo heeft GP Groot samen met ziekenhuizen de inzameling en recycling opgezet voor tray wraps. Wilt u meer weten over de inzameling en recycling van specifieke ziekenhuis afvalstromen?

Vraag een offerte aan

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 00

Container huren Direct contact