Representatief en duurzaam

GP Groot heeft jarenlange ervaring in de recreatiebranche, we hebben expertise opgebouwd op diverse vlakken: afvalbeheer, infra-oplossingen en duurzame energie. We denken mee vanuit uw wensen en behoeften en vertalen deze door naar voordelige en milieuvriendelijke oplossingen. Oplossingen die vanzelfsprekend voldoen aan de strikte eisen die vanuit wet- en regelgeving gesteld worden, maar ook bijdragen aan een representatieve en duurzame uitstraling van uw hotel of recreatiebedrijf.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt in de recreatiesector steeds belangrijker. Door uw afval gescheiden in te zamelen, kunnen wij dit optimaal recyclen. We maken er dan nieuwe grondstoffen, producten of zelfs energie van. Het resultaat: uw afval krijgt opnieuw waarde, en zelf bespaart u kosten. Zo werken we samen aan de circulaire economie.

Semi-ondergrondse afvalcontainers
Representatieve ondergrondse oplossingen

GP Groot heeft zowel volledig ondergrondse afvalsoplossingen als semi-ondergrondse afvalcontainers. De containers zijn milieu- en gebruiksvriendelijk, zien er professioneel uit en zijn minder gevoelig voor vandalisme. Bovendien voorkomt de koele ondergrondse opslag hinderlijke geuren. Voor campings en recreatiegebieden bieden de semi-ondergrondse containers die met hun houten omslag opgaan in het landschap een mooie, natuurlijke aanblik.

Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen

U kunt zelf uw eigen afvalpakket samenstellen door uw afvalstromen, het aantal containers en de gewenste frequentie van lediging aan te geven. U ontvangt dan meteen een offerte op maat.

Vraag een offerte aan

Direct contact

Heeft u vragen of advies nodig?

Of bel onze klantenservice 088 - 472 12 00

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 00

Container huren Direct contact