Snel en eenvoudig uw afvalzaken
regelen via mijngpgroot.nl,

de klantomgeving van GP Groot

Account aanvragen
voor uw bedrijf
Om toegang te krijgen kunt u een account aanvragen. Na het aanvragen, ontvangt u binnen twee werkdagen een activatiemail.
Heeft u al een account?
Direct inloggen
Maakt u al gebruik van mijngpgroot? Hier kunt u direct inloggen.
Wat is mijngpgroot.nl?

De klantomgeving van GP Groot, mijngpgroot.nl, maakt afvalmanagement voor u eenvoudig. Hier kunt u uw containers laten legen en facturen inzien, waar en wanneer u maar wilt. In uw persoonlijke account vindt u een overzicht van uw containers, waar ze staan en wanneer er een opdracht gepland is. Ook kunt u zelf collega’s toevoegen aan uw account.

Bekijk uw afvalprestaties en krijg in één oogopslag inzicht in uw afvalscheiding. Hoe duurzaam is uw bedrijf bezig? In de overzichtelijke rapportages kunt u nauwkeurig volgen hoe effectief uw afvalbeheer is en proactief bijdragen aan een groenere toekomst.

De voordelen van mijngpgroot.nl

  • Eenvoudig en snel zelf containers plaatsen, wisselen en afvoeren
  • Geef gemakkelijk een lediging door
  • Krijg inzicht in geplande opdrachten, raadpleeg uw inzamelkalender
  • Bekijk gedetailleerde rapportages over uw afvalprestaties
  • Bekijk en download uw facturen
  • Houd uw bedrijfsgegevens up-to-date
  • Zelf accounts beheren en collega’s als gebruiker toevoegen
  • Gevaarlijk afval eenvoudig laten afvoeren en inzamelmiddelen bestellen

Mijngpgroot.nl is altijd in ontwikkeling

Mijngpgroot.nl wordt continu uitgebreid met handige functies. Een van de nieuwste functies betreft gevaarlijk afval. Met deze nieuwe functie kunt u in slechts een paar stappen regelen wat u nodig heeft voor het afvoeren van gevaarlijk afval.

Verder is het mogelijk om rapportages in te zien, waardoor u per project of locatie inzicht heeft in uw afvalprestaties. Deze ordergegevens kunt u exporteren naar Excel, zodat u ze weer in uw eigen bedrijfsrapportages kunt verwerken.

De komende CSRD wetgeving, CO2 rapportages en afvalmonitoring gaan een steeds belangrijkere rol spelen in het bedrijfsleven. Bedrijven worden steeds vaker verplicht om te rapporteren volgens de richtlijnen van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Daarom zij wij bezig met het ontwikkelen van een CO2 rapportagetool om u te ondersteunen en handvatten te bieden voor een betere grip op uw duurzaamheidsstrategie, zodat u uw verduurzamingsproces kunt versnellen.

Innoveren doen we samen. Heeft u een verbeterpunt of feedback? Laat het ons weten via onderstaande knop.

Laat het ons weten!

Direct contact

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Uw gebruikersnaam is het e-mailadres waarop u de activatiemail heeft ontvangen. Het wachtwoord moet u zelf instellen wanneer u de eerste keer inlogt.

Als u het e-mailadres van uw account bent vergeten, kunt u verkoop@gpgroot.nl een e-mail sturen om uw e-mailadres op te vragen.

Maakt u bij voorkeur gebruik van mijngpgroot op uw mobiel of tablet? Bekijk of download de handleiding voor het instellen van de snelkoppeling op uw mobiel.

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 00 00

Container huren Direct contact