Horeca totaalpakket
Laag in kosten, hoog in duurzaamheid

Horeca afval vraagt om praktische oplossingen. Terwijl u de focus heeft op uw gasten, houden wij ons bezig met uw reststromen. Naast verpakkingsmaterialen en keukenafval, zien we in de horeca ook vaak vetafscheiders en/of vetvaatjes en glas. Al deze verschillende afvalstromen vragen om een eigen manier van inzamelen. Wanneer u meer afval gescheiden aanbiedt, is dit beter voor uw portemonnee en niet minder belangrijk… voor het milieu.

Met ons Horeca totaalpakket én een advies voor uw specifieke afvalsituatie kunt u een optimaal afvalbeheersplan opstellen. Laag in kosten, hoog in duurzaamheid!

Afvalmanagement
Besparen door afvalscheiden

Optimaal afvalbeheer begint bij een goede inventarisatie. Veel afval is bijvoorbeeld te voorkomen. Wist u dat u kunt besparen als u het afval beter scheidt? Hoe meer afvalstromen u apart aanbiedt, hoe beter de bewerking en recycling naar hernieuwde grondstoffen. Door afval te scheiden zet u ook een stap naar duurzaam ondernemen. Zo werken we samen aan een circulaire economie.

Wij ondersteunen horeca-ondernemers met diverse diensten. Zo beschikken we over een groot assortiment containers voor diverse afvalstromen, ledigen vetputten en kunt u gebruik maken van perscontainers om uw afval samen te persen, waardoor het volume afneemt. Uiteraard geur- en lekvrij. Heeft u een zichtlocatie en is een schoon terrein belangrijk voor u? Dan is een ondergrondse container wellicht de oplossing.

Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie.

Advies op maat

Praktische oplossingen voor de horeca

(Mini)perscontainers
Ideaal als u veel restafval of papier/karton, heeft en graag wilt besparen op uw afvalstromen.
Keukenafval slim verwerken
Afval uit de keuken kunt u in rolcontainers laten afvoeren of op locatie composteren met een composteermachine.
Olie en vet recyclen
Gescheiden inzameling van olie en frituurvet is niet alleen goed voor het milieu. We recyclen dit tot biodiesel of zeep.
Online samenstellen en aanvragen
Zelf uw horecapakket op maat samenstellen?

U kunt nu zelf eenvoudig uw Horeca totaalpakket samenstellen. Bepaal welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer vervolgens de gewenste containergrootte, geef uw gewenste ledigingsfrequentie door en wij zorgen voor een offerte die aansluit bij uw bedrijfssituatie, zelfs in de piekseizoenen.

Direct samenstellen
Duurzaamheidspartner
Betrouwbaar en flexibel

GP Groot staat bekend in de markt als een betrouwbare en flexibele partner, die graag meedenkt met haar klanten. Afhankelijk van seizoen, weer, evenement of conjunctuur schakelen we graag op en af met de wensen van uw horeca onderneming.

Zo maken wij beter gebruik van de beschikbare ruimte voor afvalinzameling bij Johanna’s hof in Bakkum.

Lees het hele artikel
Automatisch volmeldsysteem
Slimme sensor voorkomt een overvolle container

Als horecaondernemer wilt u uw bedrijfsafval onder controle houden en uw horecaomgeving schoon en hygiënisch houden voor gasten en medewerkers.
Hoe handig is het dan als u een melding ontvangt wanneer de bedrijfsafval container vol is en het bedrijfsafval opgehaald moet worden. Hierdoor houdt u meer tijd over om te doen waar u goed in bent; uw gasten ontvangen.

De slimme sensor van de (mini)perscontainers geeft direct aan wanneer het bedrijfsafval, papier/karton opgehaald of gewisseld moet worden. Dat noemen we ook wel een automatisch volmeldsysteem. Het meldsysteem van de perscontainer zorgt ervoor dat u bent verzekerd van een tijdige lediging van uw bedrijfsafval of uw papier/karton perscontainer. Daarnaast draagt het ook nog eens bij aan een schone en veilige werkomgeving.

Het samenpersen van afvalstromen kan verschillende voordelen opleveren. Benieuwd welke voordelen er zijn voor uw bedrijf?

Bel ons op 088 472 1200 of stuur een mail

Direct contact

Heeft u vragen of wilt u advies?

Of bel onze klantenservice 088 - 472 12 00

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 00

Container huren Direct contact