Gemakkelijk afval scheiden
Direct een rolcontainer huren in de webshop

Onze rolcontainers zijn een praktische en veelgebruikte oplossing voor het inzamelen van restafval, papier/karton en glas. Rolcontainers zijn leverbaar in een kunststof of metalen uitvoering.

Een rolcontainer huren kan zeer eenvoudig via onze webshop. In de huurprijs zijn de kosten voor het ledigen van de containers en de kosten voor het verwerken van uw afval altijd inbegrepen.

 

Zakelijk afval scheiden

Bij GP Groot streven we ernaar om om uw afval zo goed mogelijk te verwerken en zoveel mogelijk afval te recyclen. Onze zakelijke rolcontainers maken het voor uw medewerkers gemakkelijker om uw afval te scheiden. Het levert vaak een kostenbesparing op en het is natuurlijk beter voor het milieu. Daarnaast zet u door uw afval te scheiden stappen naar duurzaam ondernemen. 

Wij geven u graag advies over het aantal en het meest geschikte type rolcontainers voor uw bedrijf.

We maken graag een voorstel voor u

Direct een rolcontainer huren

Formaten van rolcontainers

Afhankelijk van de afvalstroom en uw wensen kunnen wij de rolcontainers in verschillende formaten leveren. Als u één van de afvalstromen aanklikt ziet u welk formaat container voor dat type afvalstroom beschikbaar is. U vindt op deze pagina’s ook alle benodigde informatie over de afvalstromen en hoe wij dit op een duurzame manier verwerken.

Rolcontainer voor restafval huren

De rolcontainers die het meeste gebruikt worden zijn rolcontainers voor restafval. Om een goede indicatie te geven van het formaat hebben we voor u het formaat van de container vertaald naar het aantal vuilniszakken dat in de container past:

  • 240 liter (4 vuilniszakken)
  • 360 liter (6 vuilniszakken)
  • 500 liter (9 vuilnisbakken)
  • 660 liter (12 vuilniszakken)
  • 770 liter (13 vuilniszakken)
  • 1100 liter (19 vuilniszakken)
  • 1300 liter (23 vuilniszakken)
  • 1700 liter (28 vuilniszakken)

Offerte voor huren rolcontainer

Via onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. U kunt het type afval selecteren met vervolgens een passend type container. Selecteer daarbij het aantal benodigde containers, de inhoud van de container en de frequentie voor het ledigen van de container. Na het indienen van uw aanvraag ontvangt u snel een volledig vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over onze rolcontainers?

Of bel onze klantenservice 088 - 472 12 00

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 00

Container huren Direct contact