Ook op kantoor uw afval gescheiden inzamelen?

Het scheiden van afval op kantoor kan net zo makkelijk als thuis. In een kantooromgeving komen verschillende soorten afval vrij, denk aan papier en gft-afval, maar ook verpakkingsmateriaal (zoals folies en plastic) en klein chemisch afval (zoals batterijen). Als u deze afvalstromen gescheiden aanlevert, dan kunnen wij ze verwerken tot nieuwe producten en energie. Het resultaat? Minder verbruik van grondstoffen en een duurzame bijdrage aan een circulaire economie. Wist u bijvoorbeeld dat papier tot wel tot 22x te recyclen is? Onze specialisten denken graag mee over de beste inzamelingsoplossingen voor uw bedrijf en nemen u het werk uit handen. Zo maken we samen iets moois van uw zakelijke afval!

Dé oplossing voor al uw bedrijfsafval op kantoor

Op kantoor wilt u het afval op een nette en efficiënte manier inzamelen, voor een opgeruimde uitstraling. Speciaal ontworpen prullenbakken voor het inzamelen van meerdere afvalstromen maakt het voor uw team eenvoudig om hun afval te scheiden en de ruimte netjes te houden.

Daarnaast zijn onze rolcontainers een praktische en veelgebruikte oplossing voor het inzamelen van zakelijk afval op kantoor. Het ‘Zakelijke Dienstverlening Basispakket’ omvat de afvalstromen papier en bedrijfsafval. U kunt dit pakket naar wens uitbreiden met andere afvalstromen die op uw kantoor vrijkomen.

Kies uw Zakelijke Dienstverlening Basispakket
Mini milieustraat
Maak het uw medewerkers gemakkelijk met Bonton prullenbakken voor gft, plastic, papier en restafval.
Vertrouwelijk archief
Ook voor de inzameling, vernietiging of opslag van vertrouwelijke documenten hebben wij diverse oplossingen.
(Mini)perscontainers
Geschikt voor het verkleinen van papier/karton, restafval, organisch afval of folie. De minipers past op een parkeerplaats.
Hoe begin je met afval scheiden op kantoor?

Wanneer uw kantoor meer dan 4 vuilniszakken bedrijfsafval per week produceert, is het slim om uw afval verder te scheiden. Niet alleen omdat dit wettelijk verplicht is, maar vooral om te voorkomen dat er waardevolle grondstoffen verloren gaan.

Voor een duurzame toekomst is het belangrijk om afval gescheiden aan te leveren. Op deze manier kunnen we afval recyclen tot nieuwe grondstoffen en producten. Begin eenvoudig met het scheiden van één extra afvalstroom. Denk bijvoorbeeld aan papier/karton, glas, GFT of plastics (PMD).

Deze stappen kunt u nemen om beter inzicht te krijgen in uw afvalstromen:

  1. Inventariseer welke soorten afval aanwezig zijn.
  2. Hoe vindt de inzameling plaats?
  3. Is het mogelijk om bedrijfsafval te verminderen of zelfs te voorkomen?

Afvalscan

Door mee te denken in het hele traject van afval voorkomen tot afval gebruiken als grondstof voor nieuwe producten, helpt GP Groot bedrijven bij het halen van hun duurzaamheidsdoelen. Laat vrijblijvend een afvalscan uitvoeren en ontvang advies op maat voor de beste oplossing voor uw kantoor. Ook kunnen we u ondersteunen bij het communiceren met uw team over het belang van afval scheiden.

Vraag een afvalscan aan
Zelf aan de knoppen draaien van uw afvalbeheer

Laat uw afvalbeheer nog efficiënter verlopen met uw persoonlijke account op ons klantportaal. We legen uw rolcontainers op een vaste dag. Wilt u weten op welke dag we langskomen? Dat ziet u in uw inzamelkalender op mijngpgroot.nl. Even een extra lediging van een container aanvragen? Via mijngpgroot.nl kan dit snel en eenvoudig, op een moment dat het u uitkomt.

Bekijk mijngpgroot.nl
Uw eigen afvalpakket samenstellen?

U kunt zelf uw afvalpakket samenstellen door uw afvalstromen, het aantal containers en de gewenste frequentie van legen aan te geven. U ontvangt dan een offerte op maat.

Direct een offerte aanvragen
Pepsico
Afval scheiden? Gewoon doen!

Dit zei Wayne van Pepsico toen wij hem vroegen naar zijn ultieme tip voor bedrijven die willen starten met afval scheiden. “Ondernemers hebben een voorbeeldfunctie in de klimaatdoelstellingen. Neem je medewerkers mee in het proces en leg de achterliggende gedachte uit. Zo maak je mensen bewust van het belang van afval scheiden. Bovendien heeft het ons een kostenbesparing opgeleverd. Een echte win-win dus!”

Lees het hele artikel

Direct contact

Heeft u vragen of wilt u advies?

Of bel onze klantenservice 088 - 472 1200.

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 00

Container huren Direct contact