Inhaaldagen 2024

De inhaaldagen voor kerst 2024 en nieuwjaarsdag 2025 zijn nog niet bekend. Dit wordt in het najaar van 2024 bekend gemaakt.

Wat zijn inhaaldagen?
mijngpgroot.nl

Wist u dat u via mijngpgroot.nl uw eigen actuele inzamelkalender kunt bekijken en downloaden? Zo weet u precies wanneer we uw container(s) komen ledigen, ook rondom de feestdagen.

Ga naar mijngpgroot.nl
Wat zijn inhaaldagen?

Tijdens feestdagen legen wij geen containers. We komen dan op een andere dag langs. Dit zijn de zogenaamde inhaaldagen. Een overzicht van de inhaaldagen vindt u hieronder.

Het is mogelijk dat op de inhaaldag het ledigingstijdstip afwijkt van het tijdstip op uw reguliere ledigingsdag. De container kan al geleegd worden vanaf 7.00 uur. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om de container de avond voor de ledigingsdag of op de dag van lediging vanaf 7.00 uur klaar te zetten.

Als de inhaaldag voor u geen optie is, dan kunt u contact met ons opnemen voor een alternatieve datum. Stuur ons een bericht via mijngpgroot.nl of mail ons op verkoop@gpgroot.nl. Wij gaan dan ons best doen u op een alternatieve route in te delen met een andere ledigingsdag.

Inhaaldagen

Voor meer vragen over onze inhaaldagen

Mail verkoop@gpgroot.nl of bel 088 472 12 00

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 00

Container huren Direct contact