Inhaaldagen 2023

Tijdens feestdagen legen wij geen containers. We komen dan op een andere dag langs. Dit zijn de zogenaamde inhaaldagen. Een overzicht van de inhaaldagen vindt u hieronder.

Het is mogelijk dat op de inhaaldag het ledigingstijdstip afwijkt van het tijdstip op uw reguliere ledigingsdag. De container kan al geleegd worden vanaf 7.00 uur. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om de container de avond voor de ledigingsdag of op de dag van lediging vanaf 7.00 uur klaar te zetten.

Als de inhaaldag voor u geen optie is, dan kunt u contact met ons opnemen voor een alternatieve datum. Stuur ons een chatbericht via uw mijngpgroot.nl account of mail ons op verkoop@gpgroot.nl. Wij gaan dan ons best doen u op een alternatieve route in te delen met een andere ledigingsdag.

Bedrijfsafval, Glas, PMD en Swill (rolcontainers)

  • Pasen (2e paasdag): maandag 10 april 2023 – inhaaldatum: zaterdag 8 april 2023
  • Koningsdag: donderdag 27 april 2023 – inhaaldatum: zaterdag 29 april 2023
  • Hemelvaartsdag: donderdag 18 mei 2023 – inhaaldatum: zaterdag 20 mei 2023
  • Pinkstermaandag: maandag 29 mei 2023 – inhaaldatum: zaterdag 27 mei 2023

Geen inhaallediging nodig? Laat het ons weten!

Samen kunnen we CO2-uitstoot beperken. Als uw rolcontainer niet geledigd hoeft te worden, laat ons dat dan weten door op onderstaande knop te klikken.

Mijn container hoeft op zaterdag NIET geleegd te worden
PD, papier, vertrouwelijke documenten en folie niet

De containers voor PD, papier/karton, archief/vertrouwelijke documenten en kunststoffen/folie worden niet geledigd tijdens de feestdagen. Deze worden ook niet ingehaald op de aangegeven inhaaldagen. U kunt bij de eerstvolgende lediging, na de feestdag, zo nodig extra materiaal aanbieden.

mijngpgroot.nl

Wist u dat u via mijngpgroot.nl uw eigen actuele inzamelkalender kunt bekijken en downloaden? Zo weet u precies wanneer we uw container(s) komen ledigen, ook rondom de feestdagen.

Ga naar mijngpgroot.nl

Inhaaldagen

Voor meer vragen over onze inhaaldagen

Mail verkoop@gpgroot.nl of bel 088 472 12 00

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 00

Container huren Direct contact