Inhaaldagen 2023

Tijdens feestdagen halen wij geen afval op. We komen dan op een andere dag langs. Dit zijn de zogenaamde inhaaldagen. Een overzicht van de inhaaldagen vindt u hieronder.

Het is mogelijk dat op de inhaaldag het ledigingstijdstip afwijkt van het tijdstip op uw reguliere ledigingsdag. De container kan al geleegd worden vanaf 7.00 uur. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om de container de avond voor de ledigingsdag of op de dag van lediging vanaf 7.00 uur klaar te zetten.

Als de inhaaldag voor u geen optie is, dan kunt u contact met ons opnemen voor een alternatieve datum. Stuur ons een chatbericht via uw mijngpgroot.nl account of mail ons op verkoop@gpgroot.nl. Wij gaan dan ons best doen u op een alternatieve route in te delen met een andere ledigingsdag.

Het onderstaande overzicht geldt voor de routes van rolcontainers voor bedrijfsafval, glas en swill:

Bedrijfsafval, Glas, PMD en Swill (rolcontainers):

  • Pasen (2e paasdag): maandag 10 april 2023 – inhaaldatum: zaterdag 8 april 2023
  • Koningsdag: donderdag 27 april 2023 – inhaaldatum: zaterdag 29 april 2023
  • Hemelvaartsdag: donderdag 18 mei 2023 – inhaaldatum: zaterdag 20 mei 2023
  • Pinkstermaandag: maandag 29 mei 2023 – inhaaldatum: zaterdag 27 mei 2023

Papier/karton en archief/vertrouwelijke documenten en kunststoffen/folie

De containers voor papier/karton, archief/vertrouwelijke documenten en kunststoffen/folie worden niet geledigd tijdens de feestdagen. Deze worden ook niet ingehaald op de aangegeven inhaaldagen. U kunt bij de eerst volgende lediging, na de feestdag, zo nodig extra materiaal aanbieden.

mijngpgroot.nl

Wist u dat u via mijngpgroot.nl uw eigen actuele inzamelkalender kunt bekijken en downloaden? Zo heeft u een compleet overzicht van wanneer we uw container(s) komen ledigen, ook rondom de feestdagen.

Ga naar mijngpgroot.nl

Inhaaldagen

Voor meer vragen over onze inhaaldagen

Mail verkoop@gpgroot.nl of bel 088 472 12 00

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 00

Container huren Direct contact