Totaalpakket voor de industrie

GP Groot is actief voor een groot scala aan industriële bedrijven. We bieden oplossingen op het gebied van inzamelen en recyclen, infra en energie. Met onze kennis en expertise als het gaat om afvalmanagement kunnen we voor uw bedrijf echt het verschil maken. We zorgen namelijk niet alleen dat u voldoet aan de vereiste wetgeving, maar we minimaliseren uw milieu-footprint en we besparen kosten.

Minder afval betekent minder kosten
Dat klinkt simpel en dat is het ook. Met een uitgebreide inventarisatie brengen we in kaart welke afvalstromen uw bedrijf zou kunnen scheiden. Het scheiden van afval aan de bron betekent dat wij dit de verschillende stromen efficiënt kunnen verwerken tot nieuwe grondstoffen, producten en zelfs energie. Het is daarmee geen afval meer en u betaalt dus veel minder afvalkosten. Bovendien kunt u de belasting van uw bedrijf op het milieu hiermee aantoonbaar terugbrengen. We maken dit graag voor u inzichtelijk.

Van verpakkingsmaterialen tot afgewerkte olie
In de industrie komen bijna alle afvalstromen voor, denk aan het afval op de kantoren, de productielocaties en de magazijnen. Voor elke afvalsoort hebben wij een eigen verwerkingsproces. Een groot deel van uw afval komt waarschijnlijk van verpakkingsmaterialen. Folies en karton nemen meestal veel volume in. Bij het restafval leidt dit gauw tot hoge kosten. Alleen al op dat vlak valt dus snel veel te besparen. Financieel én qua milieu, want minder verbranding en minder transportbewegingen betekenen minder CO2-uitstoot.

Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen

U kunt zelf uw eigen afvalpakket samenstellen door uw afvalstromen, het aantal containers en de gewenste frequentie van lediging aan te geven. U ontvangt dan meteen een offerte op maat.

Vraag een offerte aan

Direct contact

Heeft u vragen of advies nodig?

Of bel onze klantenservice 088 - 472 12 34

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 34

Container huren Direct contact