Slim en snel afval inzamelen
Praktische oplossingen voor afval

Elke klus of project vraagt een oplossing voor afvalstromen. Of u nu puin, harde kunststoffen, gips of andere afvalstromen heeft: wij hebben voor iedere afvalstroom een inzamelmiddel. We denken met u mee om uw afvalstromen slim en netjes in te zamelen en zorgen voor een duurzame verwerking van uw afvalstromen. Ledigen, wisselen of een extra container, wat er ook gebeurt: we zorgen dat uw bak snel en op tijd wordt geleverd en geleegd.

Neem direct contact op
Altijd en overal uw zaken regelen

Speciaal voor onze relaties hebben wij een uniek klantportaal ingericht, waarin u 24/7 opdrachten aan ons kunt doorgeven. Wilt u ledigen, wisselen of een extra container laten plaatsen? Dit kunt u eenvoudig doorgeven via mijn GP Groot. Ook uw facturen kunt u eenvoudig inzien en per project ordenen. Daarnaast vindt u in de omgeving uw eigen inzamelkalender, zodat u altijd op de hoogte bent wanneer wij langskomen.

Direct naar mijn GP Groot
Circulair bouwen

Als ketenpartner verbindt GP Groot de bouwnijverheid. Wij helpen bij het inzamelen en bewerken van hernieuwde grondstoffen. Deze waardevolle grondstoffen worden ingezet om nieuwe bouwmaterialen te produceren. Denk aan ketens als gipskartonplaten, beton, plastic en hout.

Benieuwd hoe u door samen te werken met ketenpartners voordeel behaald? En uw bedrijf toekomstbestendig maakt?

Download de brochure circulair bouwen
Circulair slopen

In een circulaire economie gebruiken we de grondstoffen uit producten steeds opnieuw. Er hoeven daardoor geen nieuwe grondstoffen aangeboord te worden. Wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie en beginnen met circulair slopen? Onze specialisten bekijken vóór ontmanteling van een gebouw welke bouwmaterialen worden hergebruikt: van trappen tot radiatoren en van binnendeuren tot kozijnen. Deze bouwmaterialen halen we voorzichtig voor u uit het gebouw, zodat ze zonder al te veel aanpassingen geplaatst kunnen worden in een ander gebouw en een nieuw leven krijgen.

Meer weten over circulair slopen?
Kostenbesparing met slimme inzameling

Ook in de uitvoering willen wij uw bouwbedrijf zo goed mogelijk ondersteunen. We denken mee over de juiste inzamelmiddelen om uw afvalstromen netjes en centraal te kunnen verzamelen en u krijgt een vaste contactpersoon die al uw afvalzaken voor u regelt. Dat betekent dat één telefoontje genoeg is om een opdracht of een wijziging door te geven. Ook als dat last minute is of op een lastige locatie. Want wat er ook gebeurt: we zorgen dat uw bak snel en op tijd wordt geleverd en geleegd.

Neem direct contact op

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 34

Container huren Direct contact