Circulair ondernemen

De land- en tuinbouw is al de groenste sector van Nederland, maar kent nog volop kansen om te verduurzamen. Als GP Groot dragen we daar graag aan bij. We zijn al jaren dé inzamelaar bij de agrarische bedrijven in ons werkgebied. Samen halen we meer waarde uit de verschillende afvalstromen. We verzamelen uw bedrijfsafval en verwerken dit tot nieuwe grondstoffen of producten. Uw organische afvalstromen zetten we om in bruikbare biomassa of biogas. Zo helpen wij circulair te ondernemen: meer waarde, minder CO2-uitstoot.

Partner in duurzaam transport

Agrarische bedrijven hebben te maken met pieken in de verschillende seizoenen. GP Groot is specialist in het inzamelen van uitgegroeide gewassen of gebruikte bollennetten. Doordat wij een eigen wagenpark hebben, kunnen onze klanten ook op de drukste momenten in het seizoen vertrouwen op onze beschikbaarheid en duurzaam transport van de afvalstromen.

Advies voor uw situatie
Bollennetten inzamelen

Agrarische bedrijven hebben een terugkerend seizoen patroon. GP Groot is specialist in het inzamelen van uitgegroeide gewassen en gebruikte bollennetten. Gedurende het rooien worden er containers geplaatst voor de gebruikte netten, die daarna zo snel mogelijk worden opgehaald.

Bollennetten aanmelden
Online samenstellen en aanvragen
Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen bepaalt u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, containergrootte, ledigingsfrequentie en ontvang een offerte op maat.

Direct samenstellen

Direct contact

Heeft u vragen of advies nodig?

Of bel onze klantenservice 088 - 472 12 00

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 00

Container huren Direct contact