Automotive Totaalpakket

GP Groot heeft jarenlange ervaring met het inzamelen en afvoeren van afvalstromen die voortkomen uit de productie, het onderhoud en de reparatie van voertuigen. We doen dat voor garages, transporteurs en landbouwmechanisatiebedrijven in de hele regio. Met ons Automotive Totaalpakket helpen we u het milieu minder zwaar te belasten én te besparen op uw afvalkosten.

Ons uitgangspunt? Het kan altijd slimmer en goedkoper
We kennen de wet- en regelgeving, kunnen goed adviseren over afvalpreventie en met verschillende inzamelmiddelen maken we het u gemakkelijk de verschillende afvalstromen in uw bedrijf te scheiden, en netjes en centraal te bewaren. Over het afvoeren maken we duidelijke afspraken en daar houden we ons aan. Ook daarin kunt u op ons rekenen.

Meer waarde uit uw afval 
We vertellen u met plezier hoe we uw afval verwerken tot nieuwe grondstoffen en producten. U bent ook altijd van harte welkom om te komen kijken op één van onze verwerkingslocaties.

Smeermiddelen en brandstoffen
GP Groot levert ook smeermiddelen en brandstoffen, zowel in bulk als in kleinere hoeveelheden. Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling kunt u terecht bij onze collega’s van GP Groot energie.

Inzameling van afgewerkte olie
GP Groot komt graag uw oude olie inzamelen, zodat we deze op een milieuvriendelijke manier kunnen verwerken. Lees hier meer.

Online samenstellen en aanvragen
Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen pakket samen te stellen, bepaalt u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, containergrootte, ledigingsfrequentie en ontvang een offerte op maat.

Direct samenstellen

Samen maken we de cirkel rond

Heeft u nog vragen of advies nodig?

of bel de klantenservice 088 - 472 1200

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 00

Container huren Direct contact