Tijdens een verbouwing of een grote klus komt er altijd puin vrij. Onder de noemer puin verstaat GP Groot schoon steenachtig materiaal. Denk hierbij aan binnenmuren, tuintegels, dakpannen of beton. Regelmatig wordt ‘puin’ ook gebruikt om allerlei bouwafval aan te duiden. Dit is echter niet hetzelfde. In een bouwafvalcontainer mag u bijvoorbeeld ook grofvuil en hout plaatsen en in een puincontainer mag dit niet.

Direct een container huren

Simpel en snel een puincontainer huren? Tijdens het verbouwen of klussen wilt u natuurlijk snel en veilig het afval weggooien. Voor schoon puin kunt u bij ons een puincontainer huren. De enige voorwaarde is dat het afval in de puinbak schoon moet zijn. Op die manier kunnen wij uw puin namelijk het beste afvoeren en recyclen.

Huur direct een container in onze webshop of bel naar 088 – 472 12 34.

Huur een container
Voorbeeld van circulaire puin
Recyclen van puin

Ruim 99% van het puin wat wij inzamelen, wordt herwonnen en weer ingezet als grondstof. Van puin wordt bijvoorbeeld granulaat gemaakt. Zowel economisch als ecologisch levert dit veel voordeel op.

Door middel van innovatieve technieken recyclen wij puin tot bouwstoffen voor nieuwe producttoepassingen. Puin vindt een nieuw leven in de woningbouw, utiliteits- en cementindustrie en bij de aanleg van nieuwe wegen. Schoon puin (steen) komt vrij bij bouw- en sloopwerkzaamheden.

Containers

Voor de inzameling van puin hebben wij een BigBag en afzetcontainers in verschillende maten:

  • 1m3 BigBag
  • 3m3 puincontainer
  • 6m3 puincontainer

Deze containers passen op een parkeerplaats.

Direct contact

Heeft u vragen over puin?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 34

Container huren Direct contact