Bewust slopen, duurzaam bouwen

GP Groot is op meerdere vlakken actief in de bouwbranche. Wij dragen zorg voor de duurzame inzameling en verwerking van bouwafvalstromen, zetten gerecyclede materialen opnieuw in voor bouwprojecten én ontwerpen en realiseren civiele projecten. In alles wat we doen helpen we onze klanten circulair te ondernemen: bewuster te slopen en duurzamer te bouwen. Dat doen we niet met mooie verhalen, maar met praktische oplossingen.

Circulair slopen

In een circulaire economie gebruiken we de grondstoffen uit producten steeds opnieuw. Er hoeven geen nieuwe grondstoffen aangeboord te worden.

Onze specialisten bekijken vóór ontmanteling van een gebouw welke bouwmaterialen worden hergebruikt: van trappen tot radiatoren en van binnendeuren tot kozijnen. Deze bouwmaterialen halen we voorzichtig uit het gebouw, zodat ze zonder al te veel aanpassingen geplaatst kunnen worden in een ander gebouw en een nieuw leven krijgen.

Lees meer over circulair slopen
Geld besparen met slimme inzameling

Duurzaamheid en kostenbesparing, dat is het doel. Dat bereiken we door het optimaal scheiden en inzamelen van uw bouwafval. Wij kunnen alle voorkomende afvalsoorten van de bouwplaats inzamelen en verwerken. En hoe beter deze afvalsoorten gescheiden zijn, hoe beter wij ze kunnen recyclen. We hebben diverse tools om uw afvalstromen beter te kunnen monitoren en sturen.

Korte lijnen, goede service

Ook in de uitvoering willen wij uw bouwbedrijf zo goed mogelijk ondersteunen. We denken mee over de juiste inzamelmiddelen om uw afvalstromen netjes en centraal te kunnen verzamelen en u krijgt een vaste contactpersoon die al uw afvalzaken voor u regelt. Dat betekent dat één telefoontje genoeg is om een opdracht of een wijziging door te geven. Ook als dat last minute is of op een lastige locatie. Want wat er ook gebeurt: we zorgen dat uw bak snel en op tijd wordt geleverd en geleegd.

Online samenstellen en aanvragen
Zelf uw eigen pakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen pakket samen te stellen bepaalt u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, containergrootte, ledigingsfrequentie en ontvang een offerte op maat.

Neem contact met ons op

Direct contact

Heeft u vragen of advies nodig?

Of bel onze klantenservice 088 - 472 1234

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 34

Container huren Direct contact