Over iets meer dan een maand is het al zover: de epische GP Groot Egmond-Pier-Egmond strandrace! Een evenement waar wij enorm naar uitkijken. Niet alleen omdat we deze editie voor het eerst titelsponsor zijn, maar vooral ook omdat er zes GP Groot businessteams meedoen. Deze teams bestaan voornamelijk uit onze collega’s, maar voor één wedstrijdteam is een uitzondering gemaakt.

Dit wedstrijdteam heet GP Groot LSRF, naar de populaire podcast van Laurens ten Dam. Hierin rijden de ex-profrenners Thomas Dekker, Thijs Al, Laurens ten Dam, Arthur Rutte, Jan Schilder, Jelle Mul en onze collega’s Ewald Bakker en John Veerman in mee. Ewald Bakker, commercieel directeur GP Groot inzameling: “Dit is natuurlijk een hele mooie toevoeging aan ons team. Deze jongens vinden het vooral heel gezellig om met ons mee te doen. Het plezier staat voorop. Iets wat goed bij ons als bedrijf past. Niet voor niets doen er tijdens deze EPE-editie drie recreanten- en drie wedstrijdteams van GP Groot mee. Zoveel teams hebben we nog nooit gehad!”

Laurens ten Dam: “Waarom ik meedoe? Met m’n oude makkers in een team rijden, hard gaan en daarna een biertje doen. We rijden nu ook nog regelmatig door de duinen en ondanks al onze ervaring staan we op 7 januari evengoed weer ouderwets nerveus aan de start. Dat vind ik mooi!”

Wij wensen iedereen natuurlijk heel veel succes tijdens de GP Groot Egmond-Pier-Egmond op 7 januari. Zien we jou ook aan de start? Meld je hier aan.

 

Verschil wedstrijdteam en recreantenteam

Het verschil tussen een wedstrijdteam en een recreantenteam is dat een wedstrijdteam vooraan staat bij de start en probeert één van de prijzen te winnen. Terwijl een recreantenteam achteraan begint en niet meedingt voor de prijzen.