Horeca totaalpakket
Laag in kosten, hoog in duurzaamheid

Horeca afval vraagt om praktische oplossingen. Terwijl u de focus heeft op uw gasten, houden wij ons bezig met uw reststromen. Naast verpakkingsmaterialen en keukenafval, zien we in de horeca ook vaak vetafscheiders en/of vetvaatjes en glas. Al deze verschillende producten vragen om een eigen manier van inzamelen. Wanneer u meer afval gescheiden aanbiedt, is dit beter voor uw portemonnee en niet minder belangrijk… voor het milieu.

Met ons Horeca totaalpakket én een advies voor uw specifieke afvalsituatie kunt u een optimaal afvalbeheersplan opstellen. Laag in kosten, hoog in duurzaamheid!

Afvalmanagement
Besparen door afvalscheiden

Optimaal afvalbeheer begint bij een goede inventarisatie. Veel afval is bijvoorbeeld te voorkomen. Wist u dat u kunt besparen als u het afval beter scheidt? Hoe meer afvalstromen u apart aanbiedt, hoe beter de bewerking en recycling naar hernieuwde grondstoffen. Door afval te scheiden zet u ook een stap naar duurzaam ondernemen. Zo werken we samen aan een circulaire economie.

Wij ondersteunen horeca ondernemers met diverse diensten. Zo beschikken we over een groot assortiment containers voor diverse afvalstromen, ledigen vetputten en kunt u gebruik maken van perscontainers om uw afval samen te persen, waardoor het volume afneemt. Uiteraard geur- en lekvrij. Heeft u een zichtlocatie en is een schoon terrein belangrijk voor u? Dan is een ondergrondse container wellicht de oplossing.

Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie.

Advies op maat

Praktische oplossingen voor de horeca

(Mini)perscontainers
Ideaal als u veel restafval of papier/karton, heeft en graag wilt besparen op uw afvalstromen.
Keukenafval slim verwerken
Afval uit de keuken kunt u in rolcontainers laten afvoeren of op locatie composteren met een composteermachine.
Olie en vet recyclen
Gescheiden inzameling van olie en frituurvet is niet alleen goed voor het milieu. We recyclen dit tot biodiesel of zeep.
Duurzaamheidspartner
Betrouwbaar en flexibel

GP Groot heeft staat bekend in de markt als een betrouwbare en flexibele partner, die graag meedenkt met haar klanten. Afhankelijk van seizoen, weer, evenement of conjunctuur schakelen we graag op en af met de wensen van uw horeca onderneming.

Zo maken wij beter gebruik van de beschikbare ruimte voor afvalinzameling bij Johanna’s hof in Bakkum.

Lees het hele artikel
Online samenstellen en aanvragen
Zelf uw horecapakket op maat samenstellen?

U kunt nu zelf eenvoudig uw Horeca totaalpakket samenstellen. Bepaal welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer vervolgens de gewenste containergrootte, geef uw gewenste ledigingsfrequentie door en wij zorgen voor een offerte die aansluit bij uw bedrijfssituatie, zelfs in de piekseizoenen.

Direct samenstellen

Direct contact

Heeft u vragen of wilt u advies?

Of bel onze klantenservice 088 - 472 12 00

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 00

Container huren Direct contact