Horeca totaalpakket

GP Groot is er voor de horeca in onze regio, op meerdere vlakken. Zo bieden we voordelige afvaltotaalpakketten, leveren energie, ledigen vetputten, plaatsen composteermachines of installeren ondergrondse containers. In alles helpen we u bewust om te gaan met afval, er meer waarde uit te halen. Zo werken we samen aan een duurzamere regio.

Praktische oplossingen voor de horeca

Met ons horeca-branchepakket en een advies voor uw specifieke afvalsituatie haalt u het maximale rendement uit uw afval. Optimaal afvalbeheer begint bij een goede inventarisatie. Veel afval is bijvoorbeeld te voorkomen. We denken vervolgens mee over de juiste containers en de juiste inzamelfrequentie. Want door afvalstromen beter te scheiden kunt u flink besparen op de kosten. Doordat wij uw afval gescheiden kunnen inzamelen, kunnen wij het namelijk efficiënter verwerken tot nieuwe grondstoffen of energie. Dat is circulair ondernemen: goed voor het milieu én voor u.

Keukenafval composteren

Afval uit de keuken kunt u ook in eigen huis recyclen: met een composteermachine. Het is een efficiënte en duurzame manier om organisch afval om te zetten in compost. Van 100 kg organisch afval blijft binnen 24 uur maar 15 kg compost over. Dat levert een enorme kostenbesparing op. En het is natuurlijk een prachtig voorbeeld van hoe jullie als organisatie circulair kunnen omgaan met afval. U kunt zelfs iets teruggeven: eigen compostzakjes aan medewerkers, relaties of omwonenden, of compost als donatie aan een volkstuintjescomplex of tuindersvereniging. Of u kunt een eigen moestuin beginnen om de bedrijfskeuken te voorzien van verse groenten. Heeft u geen bestemming voor de compost, dan halen wij deze graag op om te laten verwerken tot groene stroom.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Organisch afval wordt een waardevolle grondstof: compost
  • Minder afval, dus minder kosten
  • Minder transport, dus minder vervuiling
  • Minder kunstmest nodig, dus minder uitputting van fossiele bronnen en minder vervuiling
  • Jouw compost wordt het visitekaartje van je duurzame bedrijfsvoering
  • Trotse werknemers, betrokken relaties/leveranciers en enthousiaste klanten
  • De composteermachine kan eenvoudig in de keuken worden geïnstalleerd

Advies voor uw situatie
Uw afval terug in de vorm van groene energie

GP Groot levert uw eigen afval terug in de vorm van energie. Uw organische afval wordt milieuvriendelijk verwerkt en omgezet in groene stroom. Dit leveren we terug aan de regio tegen voordelige energietarieven. Daarnaast ondersteunen we bedrijven bij het besparen op energie en het opwekken van energie. Meer weten? Klik dan hier!

Online samenstellen en aanvragen
Zelf uw eigen horecapakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen horeca pakket samen te stellen bepaalt u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, containergrootte, ledigingsfrequentie en ontvang een offerte op maat.

Direct samenstellen

Direct contact

Heeft u vragen of hulp nodig?

Of bel onze klantenservice 088 - 472 12 00

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 00

Container huren Direct contact