Klantbeoordelingen van GP Groot

Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company.

Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen? Klik hieronder om zelf een beoordeling te schrijven.

Beoordeling schrijven
GP Groot
 /  11-05-2021

8 uit 10 1
Prima mensen en bedrijf

Zeer vriendelijke behulpzame chaufeurs! zij verkopen de vervolg containers! Overall punktueel.

Wat een mooie beoordeling. Hartelijk dank.

GP Groot
 /  11-05-2021

8 uit 10 1
prima containerservice

vriendelijk, snel en volgens afspraak

Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben u graag geholpen.

GP Groot
 /  10-05-2021

10 uit 10 1
Uitstekend

Simpel geregeld en conform afspraak

Fijn om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Bedankt voor uw reactie!

GP Groot
 /  10-05-2021

7 uit 10 1
asbestzak

prima alleen is het wel wat duidelijker als er gemeld word dat de zak per post word verzonden. i.v.b.m wachttijd

Bedankt voor uw feedback. We nemen dit in overweging.

GP Groot
 /  10-05-2021

10 uit 10 1
groen container

prima, netjes op erf neer gezet en opgehaald.

Bedankt voor uw reactie! Graag tot ziens!

GP Groot
 /  10-05-2021

10 uit 10 1
Prima service

Correcte en snelle klantgerichte afhwandeling.

Wij hebben u graag geholpen. Bedankt voor uw beoordeling.

GP Groot
 /  08-05-2021

7 uit 10 1
container

container

Hartelijk dank voor uw review.

GP Groot
 /  08-05-2021

9 uit 10 1
Prima container!

Bak werd mooi op tijd geleverden in goed overleg precies op de goede plek geplaatst. Alles verliep soepel.

Goed om te horen . Dank u wel.

GP Groot
 /  07-05-2021

10 uit 10 1
goede en snelle regeling

duidelijk alles geregeld

Dank u voor uw mooie review.

GP Groot
 /  07-05-2021

8 uit 10 1
Alles goed geregeld !!

Via de webshop een schoon grond container besteld. Op de afgesproken dag werd de container netjes op de gevraagde plaats gezet. Ophalen ook goed geregeld.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Heel graag tot ziens.

GP Groot
 /  06-05-2021

10 uit 10 1
Super service

Bak was netjes geplaatst en op de afgesproken dagen gebracht en opgehaald.

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen!

GP Groot
 /  06-05-2021

9 uit 10 1
Prima geregeld.

GP Groot is een toegankelijk bedrijf, de communicatie verloopt prima.

Fijn dat u het zo heeft ervaren. Wij hebben u graag geholpen en zien u graag snel terug.

GP Groot
 /  05-05-2021

10 uit 10 1
Vriendelijk Locaal Service

Makkelijk en Professioneel

Heel erg bedankt voor uw review.

GP Groot
 /  05-05-2021

10 uit 10 1
Prima

Goed

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling.

GP Groot
 /  04-05-2021

10 uit 10 1
Groencontainer

9, allemaal prima geregeld ??

Fijn om te lezen dat het allemaal prima is gegaan. We zien u graag snel terug.

GP Groot
 /  03-05-2021

8 uit 10 1
Toppie

8

Goed om te lezen dat het allemaal goed was. Bedankt voor uw reactie.

GP Groot
 /  03-05-2021

10 uit 10 1
Puinbak

Goede sevice

Wij hebben u graag geholpen. Bedankt voor uw beoordeling.

GP Groot
 /  03-05-2021

10 uit 10 1
opruiming

Een prima bedrijf

Graag tot ziens in onze webshop!

GP Groot
 /  01-05-2021

10 uit 10 1
huren grondcontainer

eenvoudig te reserveren, keurige service

Bedankt voor uw review.

GP Groot
 /  01-05-2021

10 uit 10 1
Snelle levering

De container werd snel en super vroeg geleverd. De chauffeur was super vrolijk en vriendelijk. Ook worden vragen via Whatsapp erg snel beantwoord! Een aanrader!

Wij hebben u graag geholpen, Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw review.

GP Groot
 /  30-04-2021

6 uit 10 1
Matig positief

Mooi bakje en netjes te woord gestaan bij mijn vragen. Alleen jammer dat er extra geld gerekend wordt om het bakje werkzaam weg te zetten en dat de bak een dag te laat werd opgehaald zonder overleg. Maar over het algemeen tevreden

Bedankt voor uw review. Onze excuses dat wij de container een dag te laat hebben opgehaald zonder u hierover te informeren. Graag zien wij u terug en dan zullen wij nog beter ons best doen.

GP Groot
 /  29-04-2021

10 uit 10 1
Perfect

Goeie service!!!!

Dank u!

GP Groot
 /  29-04-2021

10 uit 10 1
Top.

Online een 3m2 bak besteld. Netjes 7uur voor de deur afgeleverd en ook netjes weer op gehaald op de afgesproken dag. Top!

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling!

GP Groot
 /  27-04-2021

10 uit 10 1
Goed geregeld

Zeer goed

Een hele mooie beoordeling. Dank u wel

GP Groot
 /  27-04-2021

10 uit 10 1
Schoon puinbak

Alles volgens afspraak goed geregeld

Hartelijk dank!

GP Groot
 /  27-04-2021

10 uit 10 1
Prima

Uitstekend

Dank u!

GP Groot
 /  26-04-2021

10 uit 10 1
Perfecte service

Uitstekend ! Afspraken worden goed nagekomen.

Graag tot een volgende keer!

GP Groot
 /  26-04-2021

10 uit 10 1
super

snel geleverd

Hartelijk dank voor uw mooie review.

GP Groot
 /  25-04-2021

9 uit 10 1
Goed geregeld

Alles keurig volgens afspraak gegaan

We zijn u graag van dienst!

GP Groot
 /  24-04-2021

10 uit 10 1
container

Is de eerste keer dat ik dit gedaan heb en ben uitermate tevreden keurig bezorgd en op gegehaald

Bedankt! Graag tot een volgende keer.

GP Groot
 /  24-04-2021

10 uit 10 1
Snelle levering en makkelijk online te bestellen

Duidelijke website, je kan zelf de datum kiezen, en ook wannneer het moet worden opgehaald, als je een eigen account aanmaakt is het nog makkelijker. Betaling ging ook makkelijk , goede service en vriendelijk personeel. Ook fijn dat je meteen de prijzen te zien krijgt en duidelijk aangegeven wat er wel en niet in mag top ??

Wat een mooie beoordeling. Dank u!

GP Groot
 /  24-04-2021

10 uit 10 1
Service zo als het hoort.

Perfect. Makkelijk en direct. Wat ze zeggen doen ze

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling

GP Groot
 /  24-04-2021

10 uit 10 1
Super

Super geregeld

Graag tot ziens in onze webshop!

GP Groot
 /  23-04-2021

8 uit 10 1
Beoordeling

Zeer tevreden

Heel fijn! dank u.

GP Groot
 /  23-04-2021

7 uit 10 1
Snel en makkelijk te bestellen Goede service en meedenkende chauffeurs.

Prima service van de chauffeurs, erg aardig ook trouwens! Wellicht een verbeterpunt is een tijds indicatie wanneer de container gebracht / gehaald word. Zodat je niet vanaf 7:00 zit te wachten op een belletje van de chauffeur (wanneer de container geplaatst of opgehaald word)

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij blijven werken aan de optimalisering van onze dienstverlening.

GP Groot
 /  23-04-2021

8 uit 10 1
Maatwerk!

Goed verzorgd

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

GP Groot
 /  22-04-2021

9 uit 10 1
Super chauffeur

Goede service, super snel geregeld, de chauffeur was handig met plaatsen en hielp ons nog met de herinnering dat er een vergunning nodig is voor het plaatsen op de stoep.

Hartelijk dank voor deze mooie review. Goed om te horen dat alles zo goed is verlopen.

GP Groot
 /  20-04-2021

10 uit 10 1
Beoordelingen

Goed

Dank u!

GP Groot
 /  20-04-2021

10 uit 10 1
?

?

Hartelijk dank voor uw review.

GP Groot
 /  19-04-2021

10 uit 10 1
Erg goed en snel geholpen.

Erg goed en snel geholpen. Op donderdag gebeld en op vrijdag bezorgd en weer opgehaald. Nette service en aardige chauffeurs.

Bedankt! Graag tot ziens!

GP Groot
 /  19-04-2021

7 uit 10 1
afvalhoutcontainer 6m3

prima, alleen had ik bij de bestelling via de web shop aangegeven door de chauffeur gebeld te willen worden en dat is bij aanvoer en retour niet gebeurd. ook zou het handig zijn een nauwkeuriger tijdvak van levering en ophalen te hebben dan tussen 7 en 17 uur.

Hartelijk bedankt voor uw feedback. We gaan ermee aan de slag

GP Groot
Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9!

98% van onze klanten beveelt ons aan!

GJ Hollestelle
"Prima mensen en bedrijf"

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 00 00

Container huren Direct contact