Klantbeoordelingen van GP Groot

Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company.

Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen? Klik hieronder om zelf een beoordeling te schrijven.

Beoordeling schrijven
GP Groot
 /  19-05-2022

10 uit 10 1
Uitstekend

Ook voor particulieren is dit perfect. Al snoei en en tuinafval en kleine houtstukken konden in een container worden afgevoerd

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het voor! Hartelijk dank.

GP Groot
 /  18-05-2022

10 uit 10 1
Prima service

Uitstekend

Dat horen wij graag. Wij zien u graag weer terug als klant binnenkort!

GP Groot
 /  16-05-2022

7 uit 10 1
Goed

Goed

Fijn dat alles naar wens is verlopen! Wij zien u graag terug als klant!

GP Groot
 /  16-05-2022

9 uit 10 1
niets op aantemerken

een prima bedrijf met goed personeel

Dank u wel voor het mooie compliment. Graag tot een volgende keer!

GP Groot
 /  16-05-2022

10 uit 10 1
Prima

Efficiënt en makkelijk geregeld!

Fijn om te horen, tot een volgende keer graag!

GP Groot
 /  16-05-2022

10 uit 10 1
Titel beoordeling

Precies wat ik verwacht had. Snelle en goede service.

Daar doen we het voor! Dank voor de mooie woorden.

GP Groot
 /  15-05-2022

10 uit 10 1
Efficiënt proces. Vriendelijke mensen

Perfect

Dank voor de mooie review score! Tot een volgende keer.

GP Groot
 /  15-05-2022

8 uit 10 1
Niks te klagen

Goes

Fijn dat alles goed verlopen is, blij dat u tevreden bent!

GP Groot
 /  15-05-2022

10 uit 10 1
Klantvriendelijk

10

Een 10!! Deze beoordelingen krijgen wij graag, dank u wel!

GP Groot
 /  14-05-2022

10 uit 10 1
netjes geregeld

makkelijk een container te huren via de website. zeer duidelijk en makkelijk. je wordt netjes gebeld dat ze onderweg zijn. en je bak wordt ook netjes op de geplande dag opgehaald.

Super om te horen, wij zien u graag weer terug als klant!

GP Groot
 /  14-05-2022

9 uit 10 1
Pim bedrijf

Prima bedrijf , flexibel en vriendelijk

Dank u wel voor uw reactie!

GP Groot
 /  14-05-2022

6 uit 10 1
Houtcontainer 3 kuub

Prima geregeld, helaas niet van te voren gebeld en als er dan ineens om 07.00 uur een grote auto voor je deur staat.....

Bedankt voor het fijne gesprek van zojuist. Ik hoop dat we het samen zo goed voor u hebben opgelost. Wij horen het graag als wij weer iets voor u mogen betekenen!

GP Groot
 /  14-05-2022

8 uit 10 1
Huren afvalbak

Goed

Zo horen wij dat graag! Tot een volgende keer

GP Groot
 /  14-05-2022

9 uit 10 1
Prima service

De afspraken zijn prima nagekomen. Vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Hartelijk dank voor het compliment! tot een volgende keer!

GP Groot
 /  13-05-2022

8 uit 10 1
Grofvuil container (Ers)

8

Bedankt voor uw mooie beoordeling, mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we weer graag van u,

GP Groot
 /  13-05-2022

7 uit 10 1
Doelenplein

De levering was niet zoals afgesproken

Heeft u deze terugkoppeling ook met uw contact persoon besproken? Ander horen wij dit nog graag, zodat wij dit intern kunnen bespreken. Dank voor uw reactie.

GP Groot
 /  13-05-2022

10 uit 10 1
Snel, meedenken en vriendelijke chauffeurs

Zeer goed

Hartelijk dank voor het compliment! Heel graag tot een volgende keer!

GP Groot
 /  12-05-2022

8 uit 10 1
Fijne samenwerking

9

Dank u wel, wij hebben u graag geholpen. Heel graag tot een volgende keer!

GP Groot
 /  12-05-2022

9 uit 10 1
Makkelijk, betrouwbaar, betaalbaar.

Online bestellen en betalen is zeer eenvoudig. Verzoek om op te halen is nog makkelijker. Afspraken worden goed nagekomen. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Dank u wel voor de mooie review! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

GP Groot
 /  12-05-2022

6 uit 10 1
Verrassing bij het ophalen.

6 De container werd opgehaald zonder dat door ons daar een opdracht was gegeven, de chauffeur vertelde dat wij gebeld hadden maar dit klopt niet alhoewel de container bijna vol was hebben we toestemming gegeven om deze mee te nemen.

Fijn u net even persoonlijk gesproken te hebben. Ik vertrouw erop dat we het samen zo goed besproken hebben. Wij horen het graag als wij weer iets voor u mogen betekenen!

GP Groot
 /  12-05-2022

10 uit 10 1
Goed geregeld

Alles goed geregeld via internet

Kijk, zo horen wij dat graag! Tot een volgende keer

GP Groot
 /  12-05-2022

10 uit 10 1
Goede service

10

Dank u wel voor het prachtige cijfer, heel graag tot een volgende keer!

GP Groot
 /  10-05-2022

10 uit 10 1
Bakkie doen?

Uitstekende service

Wij bieden u graag de beste service, tot een volgende keer!

GP Groot
 /  09-05-2022

9 uit 10 1
Uitstekende service

Container is makkelijk te reserveren en staat er op tijd

Dank voor het mooie compliment, wij zien u graag weer terug!

GP Groot
 /  09-05-2022

10 uit 10 1
Goede service

Prima

Een 10! Hartelijk dank voor uw beoordeling!

GP Groot
 /  09-05-2022

10 uit 10 1
Afvalbak voor stenen

Super goed geregeld

Dat horen wij graag. Dank voor uw mooie beoordeling.

GP Groot
 /  09-05-2022

10 uit 10 1
GP Groot een goed bedrijf

Doen wat ze op de website zeggen, goede service.

wij bieden u graag de service verlening die we beloven! Tot een volgende keer

GP Groot
 /  09-05-2022

10 uit 10 1
alles prima

Op tijd en op verzoek eerder opgehaald, prima service

Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service verlening, dat horen wij graag!

GP Groot
 /  09-05-2022

10 uit 10 1
Top chauffeurs.

Vriendelijke chauffeurs! Hebben plezier in hun werk.

Dank u wel voor het mooie compliment! Heel graag tot een volgende keer!

GP Groot
 /  09-05-2022

10 uit 10 1
Container gehuued

Snelle service

Wij zijn u graag van dienst! Hartelijk dank

GP Groot
 /  09-05-2022

9 uit 10 1
vlot en makkelijk digitaal geregeld

zeer tevreden vanwege snelle levering en ophaal van de bak.

Wat fijn om zo'n mooie beoordeling te mogen ontvangen! Tot een volgende keer.

GP Groot
 /  08-05-2022

8 uit 10 1
Prima

8

Dank voor uw reactie. Hopelijk tot een volgende keer!

GP Groot
 /  08-05-2022

8 uit 10 1
Snel en duidelijk

Prima geregeld. Brengen en halen keurig zoals afgesproken

Zo horen wij het graag!

GP Groot
 /  08-05-2022

10 uit 10 1
Top

Zeer goed

Dank voor de mooie score! Tot een volgende keer.

GP Groot
 /  08-05-2022

10 uit 10 1
Prima

Schone bak en mooi op tijd

Mooie review, hartelijk dank!

GP Groot
 /  08-05-2022

10 uit 10 1
Feedback CP Groot

Goede betrouwbare dienstverlening

Fijn om te horen!

GP Groot
 /  08-05-2022

10 uit 10 1
Goede service, perfect mailverkeer

10.

Dank voor de mooie review!

GP Groot
 /  07-05-2022

10 uit 10 1
super

super geregeld allemaal, website werkt prima en kwamen keurig op de afgesproken dag.

Zo horen wij het graag! Tot een volgende keer

GP Groot
 /  07-05-2022

10 uit 10 1
Top

Goede service

Fijn om te horen dat onze service verlening goed bevallen is!

GP Groot
 /  06-05-2022

10 uit 10 1
container

vriendelijke chauffeurs snel en goed geregeld

Dat is fijn om te horen! Dank voor uw reactie

GP Groot
 /  06-05-2022

9 uit 10 1
Container huren

Geweldige sevice

Super! tot een volgende keer!

GP Groot
Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2!

98% van onze klanten beveelt ons aan!

Piet
"Uitstekend"

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 00 00

Container huren Direct contact