Klantbeoordelingen van GP Groot

Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company.

Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen? Klik hieronder om zelf een beoordeling te schrijven.

Beoordeling schrijven
GP Groot
 /  02-03-2024

10 uit 10 1
Goed geregeld

Digitaal een container besteld via de GP Groot Website. Dat ging makkelijk en snel en de container werd netjes op tijd gebracht en weer opgehaald. Ook zeer tevreden over de chauffeur die de container kwam brengen en halen. Netjes en kundig.

GP Groot
 /  01-03-2024

10 uit 10 1
Puinbakken

Super snelle levering en keurige bak wissels.

GP Groot
 /  29-02-2024

10 uit 10 1
Snelle levering en ophaling

Top

Goedemorgen meneer Besseling. Bedankt voor uw mooie cijfer dat u geeft met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens en alvast een prettig weekend gewenst!

GP Groot
 /  29-02-2024

10 uit 10 1
Prima en perfect

Goede website en nette prijs bak keurig afgeleverd

Beste meneer Jansen, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en review. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag van u. Prettige dag gewenst.

GP Groot
 /  26-02-2024

10 uit 10 1
Uitstekend!

Goede en duidelijk communicatie

Beste Janerie hartelijk dank voor uw mooie cijfer en compliment met betrekking tot onze dienstverlening. Uw mening is voor ons als GP Groot zijnde erg belangrijk en vinden het dan ook erg prettig dat u dit met ons deelt. Mocht u in te toekomst weer gebruik willen maken van onze dienstverlening dan horen we u graag. Prettige dag gewenst

GP Groot
 /  26-02-2024

10 uit 10 1
Super geregeld

Snel en makkelijk geregeld Volgens afspraak geleverd en opgehaald

Bedankt voor uw mooie review en het cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Als GP Groot proberen we altijd dicht bij onze klanten te blijven staan en daar is communicatie en afspraak = afspraak een groot onderdeel van. Dus goed om te lezen dat u dat ook zo heb ervaren. Mocht u in te toekomst weer gebruik willen maken van onze dienstverlening dan horen we u graag.

GP Groot
 /  26-02-2024

10 uit 10 1
Cont

Goed maar duur

Bedankt voor uw mooie cijfer dat u geeft aan onze dienstverlening. Ik heb u vanmorgen even gebeld en uitgelegd hoe de kosten tot stand komen. Ik wil u bedanken voor het fijne gesprek dat we hebben gehad. Mochten we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn, dan horen we u weer graag.

GP Groot
 /  23-02-2024

10 uit 10 1
perfect geregeld

allemaal perfect geregeld en top in orde

Beste meneer Roeten, hartelijk dank voor uw mooie review en compliment. Wij zien u graag nog een keer terug! Prettig weekend gewenst.

GP Groot
 /  23-02-2024

8 uit 10 1
Huisraad afvoeren

Prima

Beste meneer Wolkenfelt, hartelijk dank voor uw mooie cijfer dat u geeft. Graag tot ziens in onze webshop en alvast een fijn weekend gewenst!

GP Groot
 /  22-02-2024

9 uit 10 1
Top service

Bestelling ging goed, levering en ophalen ook

Beste meneer Kelderman, hartelijk dank voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens en alvast een prettig weekend gewenst!

GP Groot
 /  22-02-2024

9 uit 10 1
bakkie liefhebber

Goede service met telefonisch contact en een van te voren gecommuniceerde planning. 4 reeten

Goedemorgen, hartelijk dank voor uw mooie review en cijfer! Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag. Prettig weekend alvast gewenst.

GP Groot
 /  21-02-2024

6 uit 10 1
Opgeruimd staat netjes

7

Beste heer Kees, bedankt voor uw ingezonden review. Wij horen graag hoe wij u de volgende keer beter kunnen helpen! strevend naar een mooier cijfer.

GP Groot
 /  20-02-2024

8 uit 10 1
6 kuub container Grootebroek

8

Goedemorgen meneer Bredius, bedankt voor uw mooie cijfer en review met betrekking tot onze dienstverlening. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag. Fijne dag!

GP Groot
 /  20-02-2024

9 uit 10 1
Prima!

Komen gemaakte afspraken na!

Beste mevrouw Rozing, hartelijk dank voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens in onze webshop! Prettige dag gewenst.

GP Groot
 /  19-02-2024

10 uit 10 1
Prima service, scherpe prijs

Via de chat en de site prima contact. Hartelijke chauffeur tijdens brengen en vriendelijke medewerkster via de chat. Contact verliep soepel.

Beste meneer Piet, hartelijk dank voor u mooie review en complimenten met betrekking tot onze dienstverlening, wij gaan dit zeker door geven aan onze collega's. Graag tot ziens en een prettige dag gewenst!

GP Groot
 /  15-02-2024

6 uit 10 1
Uitvoerend werk was prima. Telefonisch contact zeer slecht.

6

GP Groot
 /  15-02-2024

10 uit 10 1
goede service

goed bereikbaar via email en telefoon, fijne telefoon service. behulpzaam.

Beste, hartelijk dank voor uw mooie compliment en cijfer met betrekking tot onze dienstverlening en klantenservice. Uw mening is voor ons erg belangrijk als GP Groot zijnde en wordt dan ook zeer gewaardeerd dat u deze met ons deelt. Wij wensen u een prettige dag en graag tot ziens!

GP Groot
 /  13-02-2024

10 uit 10 1
Simply Groots

Prima service, kwaliteit en prijs in combinatie met duidelijke communicatie zowel via de website als telefonisch.

Beste meneer Wiewel, hartelijk dank voor uw fantastische review en compliment met betrekking tot onze dienstverlening. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag van u. Prettige dag gewenst!

GP Groot
 /  12-02-2024

10 uit 10 1
Fijne service!

Een puinbak besteld. Brengen halen ging goed, fijne communicatie en vragen werden meteen opgepakt. Volgende keer weer GP Groot!

Jeremi bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag terug.

GP Groot
 /  11-02-2024

9 uit 10 1
GOED GEREGELD

Alles op tijd zoals afgesproken

Beste meneer Staadegaard, hartelijk dank voor uw review en mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dit graag van u. Fijne dag gewenst.

GP Groot
 /  11-02-2024

7 uit 10 1
Container

Zeer tevreden over plaatsen en ophalen

Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en review. Graag tot ziens! Prettige dag gewenst.

GP Groot
 /  10-02-2024

8 uit 10 1
Prima service

Netjes aan afspraak gehouden, prettig contact met chauffeur!

Beste meneer Gramsma, hartelijk dank voor uw mooie cijfer. Graag tot ziens en een prettige dag gewenst.

GP Groot
 /  09-02-2024

10 uit 10 1
Goede communicatie en product

Snelle reactie via de mail en alles (brengen en ophalen) was zo geregeld top

Bedankt voor uw mooie cijfer en review met betrekking tot onze dienstverlening. Altijd fijn om te lezen dat onze klanten te vrede zijn. Graag tot ziens en een prettige dag gewenst.

GP Groot
 /  09-02-2024

9 uit 10 1
Goede service!

Het brengen en halen van de bak ging perfect. Ook contact met de klantenservice ging prima. Ze konden een tijd geven over het halen en brengen. Daardoor kon ik tijdig ruimte maken in de smalle straat waar ik woon

Beste meneer Lookman, bedankt voor uw mooie review en compliment met betrekking tot onze dienstverlening. Uw mening is voor ons erg belangrijk als GP Groot zijnde! Graag tot ziens en een prettig weekend gewenst.

GP Groot
 /  08-02-2024

10 uit 10 1
Betrouwbaar

Alles volgens afspraak verlopen, goed bereikbaar voor vragen.

Beste mevrouw Bax, hartelijk dank voor uw mooie review en cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag. Alvast een prettig weekend gewenst.

GP Groot
 /  04-02-2024

10 uit 10 1
Kat in het bakkie

Goede service, prima communicatie en snel handelen.

Bedankt voor uw leuke review en het prachtige cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mochten we u weer van dienst kunnen zijn dan horen we u weer graag.

GP Groot
 /  03-02-2024

8 uit 10 1
Betaalbaar en prima

De kleinste bak gehuurd voor een prima prijs. Op tijd geplaatst en makkelijk weer een afspraak te maken voor afhalen. Wel jammer dat op de afspraak staat dat de chauffeur even belt als hij eraan komt, maar dat dat bij plaatsen en ophalen niet gebeurd is.

Bedankt voor u mooie review en het mooie cijfer dat u geeft aan onze dienstverlening. Normaliter bellen wij altijd als daarvoor een verzoek is ingediend, ga het zeker even neerleggen bij onze planning. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.

GP Groot
 /  02-02-2024

10 uit 10 1
Geweldig.

Gewoon waarmaken wat je beloofd👍👍10

Bedankt voor uw mooie review en natuurlijk het prachtige cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag. Heel fijn weekend gewenst.

GP Groot
 /  01-02-2024

10 uit 10 1
Goede service

Prima

Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en review met betrekking tot onze dienstverlening. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag. Alvast een prettig weekend gewenst!

GP Groot
 /  01-02-2024

10 uit 10 1
Top geregeld

Container netjes op de aangegeven plaats gezet gebeld door de chauffeur en weer keurig opgehaald

Beste meneer Beun, hartelijk dank voor uw mooie review en cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Wij wensen u een prettige dag en graag tot ziens!

GP Groot
 /  01-02-2024

10 uit 10 1
Vriendelijk bedrijf

Goede service, vriendelijke behulpzame mensen, zowel op kantoor als achter het stuur.

Beste meneer Schoone, hartelijk dank voor uw mooie review en compliment met betrekking tot onze dienstverlening. Uw mening is voor ons als GP Groot zijnde erg belangrijk en wordt dan ook zeker gewaardeerd. Wij wensen u een prettige dag en graag tot ziens!

GP Groot
 /  28-01-2024

10 uit 10 1
Groenafvalbak brengen en halen

Uitstekenf

Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en compliment met betrekking tot onze dienstverlening. Wij wensen u een fijne dag en graag tot ziens in onze webshop!

GP Groot
 /  28-01-2024

10 uit 10 1
Perfecte service

9

Hartelijk dank voor uw mooie cijfer! Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag. Fijne dag gewenst.

GP Groot
 /  28-01-2024

10 uit 10 1
Ophalen van alles

9

Goedemorgen meneer Snijder, bedankt voor uw mooie cijfer! Graag tot ziens en een prettige dag gewenst.

GP Groot
 /  28-01-2024

10 uit 10 1
Toppers

Goede service

Goedemorgen meneer de Git, bedankt voor uw mooie cijfer en review met betrekking tot onze dienstverlening. Wij zien u graag nog een keer terug. Prettige dag gewenst.

GP Groot
 /  27-01-2024

10 uit 10 1
Grofvuil opgehaald

Het was goed geregeld

Beste mevrouw Besselink, bedankt voor uw mooie review. Prettige dag gewenst en graag tot een volgende keer.

GP Groot
 /  27-01-2024

10 uit 10 1
Top service

Alles snel en goed geregeld

Beste José, bedankt voor uw mooie review en compliment met betrekking tot onze dienstverlening. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag. Fijne dag gewenst.

GP Groot
 /  27-01-2024

10 uit 10 1
Vuilnis afhandeling

top

Beste meneer v.d. Meulen, Hartelijk dank voor uw prachtige cijfer! Graag tot ziens en een fijne dag gewenst.

GP Groot
 /  26-01-2024

10 uit 10 1
Blije mensen

Top!

Hartelijk dank voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Prettige dag gewenst en graag tot ziens in onze webshop!

GP Groot
 /  26-01-2024

10 uit 10 1
6m3 puin container

Zeer vriendelijke chauffeur, snel neergezet en veilig

Beste meneer Rus, bedankt voor uw fantastische cijfer. Wij gaan uw compliment door geven aan de desbetreffende chauffeur. Prettig weekend gewenst en graag tot een volgende keer!

GP Groot
 /  23-01-2024

10 uit 10 1
Super!

Een 10!

Beste mevrouw Stoffels, hartelijk dank voor uw fantastisch cijfer met betrekking tot onze dienstverlening, Altijd fijn om te lezen dat onze klanten erg te vrede zijn over onze dienstverlening. Prettige dag gewenst en graag tot ziens!

GP Groot
Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2!

98% van onze klanten beveelt ons aan!

Mark Nijman
"Goed geregeld"

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 00 00

Container huren Direct contact