Klantbeoordelingen van GP Groot

Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company.

Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen? Klik hieronder om zelf een beoordeling te schrijven.

Beoordeling schrijven
GP Groot
 /  11-08-2020

7 uit 10 1
Afvalcontainer

8

GP Groot
 /  10-08-2020

10 uit 10 1
Een dikke pluim

Uitstekende service en contact

Super dat u onze service zo heeft ervaren.

GP Groot
 /  10-08-2020

9 uit 10 1
Goed bedrijf

Goede service, vriendelijke chauffeurs en prima containers.

Wij zijn blij met uw positieve woorden, bedankt.

GP Groot
 /  10-08-2020

8 uit 10 1
Prima geregeld.

Afspraak zoals ik aangaf. Niets op aan te merken.

Bedankt voor uw reactie, wij hebben u graag geholpen.

GP Groot
 /  10-08-2020

10 uit 10 1
Goed bedrijf

Prima, alles volgens verwachting gegaan.

Fijn om te lezen dat wij aan uw verwachting hebben voldaan.

GP Groot
 /  10-08-2020

9 uit 10 1
goede service

100%

Bedankt voor uw review.

GP Groot
 /  09-08-2020

10 uit 10 1
Puin

prima donna

Hartelijk bedankt voor uw reactie en mooie cijfer.

GP Groot
 /  09-08-2020

10 uit 10 1
Afvalbak schoon puin

Een 10

Met dit cijfer zijn we super blij, heel erg bedankt!

GP Groot
 /  07-08-2020

10 uit 10 1
bouwafvalcontainer

Perfect

Goed om te lezen dat u het als perfect heeft ervaren.

GP Groot
 /  07-08-2020

8 uit 10 1
Levering tuingrond

Prima. Zelfs wat meer geleverd dan besteld. Van tevoren was onduidelijk hoe de grond geleverd levering. 2 kuub grond werd op de parkeerplaats gestort, ipv 2 big bags à 1 kuub.

Fijn dat u onze service zo heeft ervaren.

GP Groot
 /  07-08-2020

10 uit 10 1
Goede en duidelijke afspraken

Zeer goed

Bedankt voor uw mooie cijfer.

GP Groot
 /  07-08-2020

10 uit 10 1
prima hoor

top

Super dat u het als top heeft ervaren!

GP Groot
 /  04-08-2020

7 uit 10 1
Levering container

De levering was precies zoals afgesproken maar heb een opmerking en dat was dat de opening van de container naar de weg toe gericht zou staan en dat was niet gebeurt. Heb dat zelf moeten doen terwijl wij er wel voor betaald hebben. Het ophalen is gebeurt zo als we besproken hadden. Maar voor de rest ben ik tevreden.

Bedankt voor uw reactie. Wij zullen u het bedrag voor het andersom plaatsen doen terugkomen daar het plaatsen niet goed is gegaan.

GP Groot
 /  04-08-2020

8 uit 10 1
No nonsense

Snel en vakkundig

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

GP Groot
 /  29-07-2020

10 uit 10 1
Top

Goed

Fijn dat alles goed is verlopen. Wij waarderen uw mening!

GP Groot
 /  29-07-2020

10 uit 10 1
puincontainer

prima ding op tijd gebracht en gehaald

Goed om te horen dat alles vlekkeloos is verlopen. Bedankt voor uw review en bestelling!

GP Groot
 /  28-07-2020

9 uit 10 1
Prima

Vriendelijk,behulpzamen alles volgens afspraak

Wij waarderen uw positieve woorden!

GP Groot
 /  28-07-2020

10 uit 10 1
Nvt

Goed bv .goed communicatie. Snel acties

Bedankt voor uw review!

GP Groot
 /  28-07-2020

10 uit 10 1
To GP Groot

Helemaal top ! Mooi op tijd afgeleverd en precies geplaatst waar wij wilden. Ook het ophalen op de afgesproken dag en weer mooi op tijd. Geweldige service !!

Bedankt voor de fijne woorden en uw bestelling. Graag tot de volgende keer!

GP Groot
 /  27-07-2020

9 uit 10 1
Prima

Stipt, behulpzaam en vriendelijk

Bedankt voor uw fijne woorden!!

GP Groot
 /  27-07-2020

10 uit 10 1
Top service

Super goede service (door vrouwelijke chauffeur)

Fijn dat alles goed is gegaan! Bedankt voor uw review.

GP Groot
 /  26-07-2020

7 uit 10 1
Keurige dienstverlening

8

Bedankt voor uw review!

GP Groot
 /  26-07-2020

10 uit 10 1
Keurig

Aankomst optijd vooraf gebeld en weer netjes opgehaald

Fijn dat alles goed is verlopen! Bedankt voor uw bestelling.

GP Groot
 /  25-07-2020

10 uit 10 1
Top en super simpel geregeld

Super handig en makkelijk besteld en afgemeld via de site.

Goed om te horen dat alles fijn werkt. Bedankt voor uw review en graag tot de volgende keer!

GP Groot
 /  24-07-2020

10 uit 10 1
Vaktoppers

Enkele keren gebruik gemaakt van jullie containers, super service en vakkundig personeel, zeer tevreden en maak een volgend keer zeker weer gebruik van jullie diensten.

Fijn dat u aan ons denkt als u een container nodig heeft. Bedankt voor de positieve woorden en graag tot een volgende keer.

GP Groot
 /  24-07-2020

10 uit 10 1
Prima!

Prima geleverd, snel en ook weer netjes opgehaald, allemaal geregeld vis de mail. Top!

Super fijn om te horen dat alles goed is gegaan. Bedankt voor uw review!

GP Groot
 /  23-07-2020

10 uit 10 1
Grofvuil container

Prima service, goed meegedacht en steeds netjes vooraf gebeld (bij neerzetten en ophalen).

Fijn om te horen! Bedankt voor uw review!

GP Groot
 /  23-07-2020

10 uit 10 1
Goed

Super geregeld en handig.

Fijn om te horen dat het goed is verlopen! Wij waarderen uw review.

GP Groot
 /  23-07-2020

10 uit 10 1
Kwaliteits beoordeling

Prima

Bedankt voor uw bestelling en review.

GP Groot
 /  23-07-2020

8 uit 10 1
hout container

goed

Bedankt voor review.

GP Groot
 /  22-07-2020

10 uit 10 1
Top

Bak netjes neergezet door de chauffeur die zeer vriendelijk was.

Fijn dat wij u goed van dienst hebben kunnen zijn. Bedankt voor uw bestelling en review!

GP Groot
 /  21-07-2020

8 uit 10 1
Opgeruimd staat netjes.

Prima ervaring met de fa. Groot. Vriendelijke chauffeurs Top gegaan.

Bedankt voor bestelling en uw positieve feedback!

GP Groot
 /  21-07-2020

10 uit 10 1
Goed

Goed

Hartelijk dank voor uw review!

GP Groot
 /  21-07-2020

10 uit 10 1
feedback

prima

Bedankt voor uw beoordeling!

GP Groot
 /  21-07-2020

9 uit 10 1
Goed

uitstekend

Fijn dat alles uitstekend is verlopen en bedankt voor uw review.

GP Groot
 /  21-07-2020

10 uit 10 1
Container service

Zeer prettig contact goede service

Goed om te horen dat alles positief is ervaren!

GP Groot
 /  17-07-2020

9 uit 10 1
Zeer tevreden

10

Dank u! Graag tot een volgende keer

GP Groot
 /  17-07-2020

10 uit 10 1
Top geregeld

Duidelijke afspraken

Fijn dat wij u van dienst hebben kunnen zijn.

GP Groot
 /  17-07-2020

10 uit 10 1
Gehuurde 6m3 container

Goede en snelle dienstverlening

Bedankt voor uw positieve feedback!

GP Groot
 /  17-07-2020

10 uit 10 1
Prima bedrijf

goed te woord gestaan, netjes vriendelijk, begrijpelijk

Fijn dat alles goed is gegaan. Bedankt voor uw review

GP Groot
 /  14-07-2020

10 uit 10 1
Snelle levering

Makkelijk een container besteld via de website. Omdat we hem wat langer nodig hadden werden we ook nog keurig gebeld met de herinnering dat de huurtijd af kwam te lopen. Aardige chauffeurs.

Bedankt voor uw fijne review! Graag tot de volgende keer.

GP Groot
Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9!

97% van onze klanten beveelt ons aan!

Diana Van Diepen
"Afvalcontainer"

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 00 00

Container huren Direct contact