Klantbeoordelingen van GP Groot

Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company.

Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen? Klik hieronder om zelf een beoordeling te schrijven.

Beoordeling schrijven
GP Groot
 /  21-03-2023

10 uit 10 1
Containerbak

Ben erg tevreden over jullie website over de informatie en reservering. Uiteindelijk ook telefonisch contact gehad wat ook duidelijk en prettig was

Fijn om te horen, hartelijk dank voor uw mooie woorden!

GP Groot
 /  20-03-2023

9 uit 10 1
6m2 container all purpose

As per the plan

Hartelijk dank voor uw mooie review score!

GP Groot
 /  19-03-2023

9 uit 10 1
Fijne service

Goed

Bedankt voor uw mooie cijfer in deze review met betrekking tot onze dienstverlening. Altijd goed om te lezen dat klant blij zijn met onze diensten. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.

GP Groot
 /  17-03-2023

10 uit 10 1
Fast and East

Ordering my enclosed container for my renovation demolition was a breeze with GP Groot. I was able to manage everything in a few clicks. Definitely reccommend.

Thank you for your nice review! If we can be of any further assistance to you in the future, we look forward to seeing you again.

GP Groot
 /  17-03-2023

10 uit 10 1
Prima. Conform afspraak

Prima. Conform afspraak

Goed om te horen! Dank u wel voor uw mooie review!

GP Groot
 /  17-03-2023

10 uit 10 1
Flexibele service

10

Hartelijk dank voor uw mooie review score!

GP Groot
 /  17-03-2023

10 uit 10 1
huur continer

10

Bedankt voor het mooie cijfer die u ons geeft via deze review, altijd goed om te lezen dat onze klanten onze dienstverlening weten te waarderen. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan zien we u graag weer terug.

GP Groot
 /  16-03-2023

10 uit 10 1
Keurig afspraak gehouden en alles goed en snel geregeld...

Alles goed en snel geregeld, dikke tien...

Wat een mooie review, hartelijk dank hiervoor! Heel graag tot een volgende keer!

GP Groot
 /  16-03-2023

10 uit 10 1
Zeer goed

Zeer goed

Hartelijk dank voor uw mooie review score!

GP Groot
 /  15-03-2023

10 uit 10 1
puinbak

prima en snelle service, ik raad het bedrijf zeker aan

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Heel graag tot een volgende keer!

GP Groot
 /  14-03-2023

10 uit 10 1
Positief en klantvriendelijk

Positief en klantvriendelijk

Fijn om te horen, dank u wel voor uw mooie review score!

GP Groot
 /  13-03-2023

10 uit 10 1
Tevreden

Prima service

Hartelijk dank voor uw mooie review!

GP Groot
 /  13-03-2023

8 uit 10 1
Schoon puin container 6 m³

Heel tevreden: snel geleverd en opgehaald

Hartelijk dank voor uw mooie review score! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

GP Groot
 /  13-03-2023

10 uit 10 1
Afvalcontainer schoon puin

Prima service en ervaring. Vooraf met de klantenservice gebeld om te checken wat juiste categorie afvalcontainer is en daarbij snel, vriendelijk en deskundig geholpen door de medewerker. Bestellen van de afvalcontainer via de website is eenvoudig en werkt goed. De container is keurig op de afgesproken datum gebracht en, na afmelden op de website, ook weer keurig volgens afspraak opgehaald. Ook daarbij werd ik geholpen door vriendelijke mensen.

Hartelijk bedankt voor uw lovende woorden. We zien u graag terug bij ons!

GP Groot
 /  09-03-2023

10 uit 10 1
Gehuurde container

Er snelle service, container online gereserveerd en de volgende ochtend om 8 uur stond hij er al. Voor het ophalen een belletje gegeven en de volgende dag werd hij keurig opgehaald.

Hartelijk dank voor uw mooie review! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

GP Groot
 /  07-03-2023

10 uit 10 1
Super service, erg behulpzame chauffeur

Op de afgesproken tijd is de container geplaatst en opgehaald. In beide gevallen door de chauffeur Ed P. Het was voor hem geen enkel probleem om de container, in plaats van voor het huis, aan de achterkant te plaatsen. Super! Erg blij mee. Ook de volgende container bestellen we eenvoudig online.

Hartelijk dank voor uw compliment! Ik zal deze delen met onze chauffeur! Nogmaals bedankt en heel graag tot een volgende keer!

GP Groot
 /  06-03-2023

10 uit 10 1
Prima service en zelf makkelijk te plannen via internet.

Minder zorgvuldig met verschillende materialen in een bak. ( Bijvoorbeeld bouw en sloopafval) Bij concurrenten moet meer gescheiden worden waardoor er meestal 2 bakken gehuurd moeten worden. Wat natuurlijk weer veel duurder is.

Hartelijk dank voor uw review! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

GP Groot
 /  06-03-2023

10 uit 10 1
Prima service!

Prima service, goed bereikbaar, ruime mogelijkheden om de container te plaatsen en weer op te halen.

Bedankt voor uw mooie review! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

GP Groot
 /  06-03-2023

8 uit 10 1
Superservice

Prima

Hartelijk dank voor uw mooie review score! Heel graag tot ziens in onze webshop!

GP Groot
 /  05-03-2023

10 uit 10 1
Perfect

Perfect

Hartelijk dank voor uw mooie review score! Heel graag tot een volgende keer!

GP Groot
 /  04-03-2023

10 uit 10 1
container voor grofvuilafval

prima te regelen via webshop, netjes van te voren gebeld en keurig op de gewenste plek geplaatst. Ophalen ging ook prima.

Fijn om te horen! Hartelijk dank voor uw mooie review!

GP Groot
 /  02-03-2023

10 uit 10 1
3m container grof huisvuil

Uitstekende service, fijne afhandeling

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Heel graag tot een volgende keer!

GP Groot
 /  28-02-2023

10 uit 10 1
uitstekende service

De container werd keurig op tijd afgeleverd en op de gewenste plek geplaatst.

Beste Lisette, bedankt voor je mooi review, altijd goed om te horen dat de dienstverlening die wij geven zo op prijs wordt gesteld. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen, dan zien we u graag weer terug.

GP Groot
 /  27-02-2023

10 uit 10 1
Vlekkeloos goed!

Prijs-kwaliteit: prima. Service:prima. Afspraken:prima. Bereikbaarheid:prima Klantvriendelijkheid: prima.

Uw beoordeling: prima! Heel hartelijk dank voor uw mooie woorden en graag tot een volgende keer in onze webshop!

GP Groot
 /  27-02-2023

9 uit 10 1
Snelle levering

Goede en snelle levering en op de tijd opgehaald zoals afgesproken

Fijn om te horen! Hartelijk dank voor de mooie review!

GP Groot
 /  26-02-2023

10 uit 10 1
Even een paar kuub klei uit de tuin afvoeren…….

Goede en snelle service

Fijn om te horen, dank u wel voor uw mooie review!

GP Groot
 /  24-02-2023

10 uit 10 1
Puin afvoeren

Prima

Hartelijk dank voor uw mooie review score!

GP Groot
 /  24-02-2023

10 uit 10 1
Mooi makelijk

Op afspraak geleverd en op gehaald .

Hartelijk dank voor uw mooie review!

GP Groot
 /  24-02-2023

10 uit 10 1
Top!

de chauffeur was vriendelijk en professioneel. GP staat voor Geweldig Personeel!

Hartstikke leuk om te horen! Ik geef uw compliment graag door aan onze chauffeur!

GP Groot
 /  24-02-2023

9 uit 10 1
Alles top!

Allemaal zeer goed verlopen. Precies zoals afspraak.

Fijn om te horen! Hartelijk dank voor uw mooie review!

GP Groot
 /  23-02-2023

10 uit 10 1
3-kuub bak snel geleverd en opgehaald

We waren tevreden met het volgens afspraak brengen en ophalen van de bak. Er was geen enkele aanleiding tot klachten,

Bedankt voor uw mooie review, altijd goed om te horen dat onze dienstverlening soepel en snel verloopt. Mochten we u weer iets voor kunnen betekenen, dan zien we u graag weer terug.

GP Groot
 /  22-02-2023

7 uit 10 1
Goed

Goed

Hartelijk dank voor uw mooie review score!

GP Groot
 /  20-02-2023

10 uit 10 1
Container

Fantastisch! Vriendelijk en correct, alles zoals afgesproken.

Wat super fijn om te horen, dank voor de mooie woorden!!

GP Groot
 /  20-02-2023

8 uit 10 1
sloop tuinhuisje VTVZ Zandvoort

we zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Wij hebben de container besteld via de website, maar ook gecommuniceerd per mail en telefoon, omdat de plek waar de container moest komen, niet bereikbaar zou zijn voor de chauffeur. Alles is naar wens verlopen. Bij de volgende klus gaan wij weer naar GPGroot. containersnel

Dank voor het mooie compliment. Wij zien u binnenkort graag terug als klant in onze webshop!

GP Groot
 /  20-02-2023

9 uit 10 1
geen problemen

top

Hartelijk dank voor uw mooie review score! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

GP Groot
 /  18-02-2023

8 uit 10 1
Zeer tevreden

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Dank voor de mooie review score. Tot een volgende keer!

GP Groot
 /  17-02-2023

10 uit 10 1
Fijn bedrijf.

Goede prijs kwaliteit verhouding en een keurige levering en ophaal volgens afspraak. Vriendelijk personeel.

Wat fijn om te horen, daar doen wij het voor! Dank u wel

GP Groot
 /  16-02-2023

10 uit 10 1
Bak grof vuil.

Op tijd gebracht en gehaald.

Dank u wel voor de mooie review score!

GP Groot
 /  16-02-2023

10 uit 10 1
Top!!!!

Weinig gedoe om bak te bestellen online en toen ik belde dat hij eerder opgehaald kon worden , was dat ook geen probleem. Vriendelijke chauffeur en klantenservice.

Goed om te horen! Hartelijk dank voor uw mooie review en heel graag tot ziens!

GP Groot
 /  14-02-2023

9 uit 10 1
Makkelijke website

prima service

Dank voor de mooie review score. Zien wij u snel terug in onze webshop?

GP Groot
 /  13-02-2023

10 uit 10 1
Uitstekend

10

Hartelijk dank voor uw mooie review score! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

GP Groot
Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2!

98% van onze klanten beveelt ons aan!

Esther Van craaikamp
"Containerbak"

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 00 00

Container huren Direct contact