Totaalpakket voor de detailhandel

GP Groot verzorgt de inzameling en verwerking van het afval voor duizenden winkels en kleinere bedrijven in ons werkgebied. We bieden de detailhandel een totaalpakket met praktische oplossingen en we regelen alles. Verpakkingsmaterialen als karton en folies, maar ook restafval en organisch afval worden niet alleen opgehaald, maar ook verwerkt tot nieuwe grondstoffen, producten en energie. Met speciale inzamelmiddelen maken we u dit gemakkelijk. Maar liefst 80% van uw afval kan zo worden hergebruikt. Dat geeft uw afval waarde. Door afval te scheiden aan de bron levert u dus niet alleen een bijdrage aan de circulaire economie, maar kunt u ook zelf flink besparen op de kosten.

We hebben niet alleen veel expertise als het gaat om afvalmanagement in uw branche, we zijn ook een servicegerichte organisatie met een groot hart voor de regio.

Zelf uw eigen pakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen, bepaalt u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, containergrootte, ledigingsfrequentie en ontvang een offerte op maat.

Direct samenstellen

Direct contact

Heeft u vragen of advies nodig?

Of bel onze klantenservice 088 - 472 12 00

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 00

Container huren Direct contact