GP Groot inzameling en recycling
Totale afvalzorg

GP Groot is gespecialiseerd in het inzamelen, sorteren en recyclen van afval. Van huis-, tuin- en keukenafval tot vertrouwelijke archiefvernietiging. We gebruiken innovatieve technologieën. We adviseren onze klanten hoe ze milieubewuster kunnen omgaan met afval en we helpen ze om dat in de praktijk te brengen. Om de cirkel rond te maken leveren we aan onze klanten ook grondstoffen en producten die uit door ons ingezamelde reststromen zijn gemaakt.

Afvalinzameloplossingen

Elk bedrijf heeft zijn eigen afvalstromen en niet elke locatie is hetzelfde. Daarom hebben wij een breed assortiment afvalcontainers en bieden we voor vrijwel elke branche specifieke inzameloplossingen. Wilt u weten welke typen afvalcontainers en manieren van inzamelen bij uw bedrijf passen? We denken graag met u mee en brengen voor u in kaart welke oplossing het meest voordelig is.

Inzameling van bedrijfsafval

Van de bakker op de hoek tot een groot kantorencomplex, van de bouwplaats tot de zorginstelling: overal in West- en Noord-Nederland halen wij het bedrijfsafval op. Wij proberen zoveel mogelijk werk uit handen te nemen op het gebied van afvalverwerking.

Wat wij voor u kunnen betekenen
Permanente oplossingen
voor elke branche
De juiste container voor elke
afvalsoort en situatie
Grofvuil aanmelden in een gemeente waar GP Groot inzamelt.
Zelf uw afval brengen

Zelf uw afval brengen naar één van onze verwerkingslocaties? Dat kan! U kunt hier ook terecht voor het afhalen van onze producten. Onze locaties zijn: Alkmaar, Haarlem, Harlingen en Middenmeer.

Direct onze locaties bekijken
Afvalsoorten

Door afval te scheiden, blijft er minder restafval over. Dat scheelt milieubelasting, want afvalverwerking kost energie en zorgt voor de uitstoot van broeikasgassen. Er zijn heel veel verschillende afvalsoorten. Bent u benieuwd naar wat wij doen met een specifiek afvalsoort? Per afvalsoort laten we u graag zien hoe wij deze verwerken tot grondstoffen of energie.

Bekijk alle afvalsoorten die wij inzamelen
Afvalscan

Met onze afvalscan kunnen we inventariseren welke afvalstromen u heeft en bepalen hoe we hier het maximale uit kunnen halen. Onze adviseurs hebben veel ervaring met afvalmanagement in alle sectoren, van klein tot groot. We kijken bovendien naar het hele afvalproces, zodat we ook qua logistiek kunnen optimaliseren.

Direct contact

Meer weten over afvalinzameling?

Of bel met onze klantenservice 088 - 472 1200

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 00

Container huren Direct contact