Gemakkelijk afval scheiden
Zakelijke rolcontainer voor bedrijfsafval

Denkt u erover na om een rolcontainer zakelijk te huren voor uw bedrijfsafval? Bij ons huurt u ruime rolcontainers, die beschikbaar zijn in diverse formaten. Al onze zakelijke rolcontainers zijn voorzien van handvaten, wielen en een luchtdicht deksel die opengeklapt kan worden.

De rolcontainers van GP Groot kunnen zakelijk gehuurd worden in verschillende formaten. U kunt hierbij denken aan een rolcontainer met 140 liter inhoud tot aan een rolcontainer met 1100 liter inhoud. Daarnaast hebben we rolcontainers in diverse uitvoeringen, zoals metaal en kunststof. De vorm van de rolcontainer zorgt ervoor dat deze zeer geschikt is voor alle soorten ruimtes en materialen. Denk hierbij aan afval zoals:  organisch afval (GFT), papier/karton, plastic (PMD) en meer. Het grootste verschil in de maten van rolcontainers zit hem vooral in de breedte. Qua hoogte zijn de meeste containers gelijk.

Heeft u vragen over het zakelijk huren van een rolcontainer? Of weet u niet welk formaat u nodig heeft voor uw bedrijfsafval? Neem dan contact op met GP Groot. Wij helpen u graag met het zoeken naar oplossingen, ook geven wij antwoord op vragen die u heeft over de maten en soorten.

We maken graag een voorstel voor u
Rolcontainer zakelijk huren

Twijfelt u welke zakelijke rolcontainer er nodig is voor uw bedrijfsafval? Voor elke afvalstroom hebben wij een oplossing. Wij helpen u graag verder met vragen over welke container het beste is voor uw onderneming. Wij schatten dit in op basis van de hoeveelheid afval. Ook krijgt u advies over hoe vaak de zakelijke rolcontainer geleegd moet worden. Wij stellen graag vrijblijvend een offerte voor u op.

Wij maken graag een voorstel voor u
Wat kost het zakelijk huren van een rolcontainer?

Wat kost het huren van een zakelijke rolcontainer is, ligt geheel aan het formaat, de gevraagde afvalstroom en hoe vaak de container geleegd moet worden. Wanneer u de afvalstroom en het formaat van de rolcontainer heeft gekozen, geven we u een passend advies inclusief vrijblijvende offerte.

Wij maken graag een voorstel voor u

Direct contact

Wilt u meer informatie over onze rolcontainers

Of bel onze klantenservice 088 - 472 12 00

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 00

Container huren Direct contact