Gemeente Edam-Volendam
Lokale betrokkenheid

Als GP Groot werken we graag samen met de gemeenten en overheidsorganisaties binnen ons werkgebied. En zij werken ook graag met ons, of het nu gaat om oplossingen voor afvalinzameling en recycling, energie of infra en engineering. Want we zijn een prettige adviespartner en een betrouwbare dienstverlener met een grote lokale betrokkenheid. Met elkaar streven we naar verduurzaming op elk vlak: naar groene gemeentes en naar een toekomstbestendige regio.

Verduurzamen en besparen

GP Groot heeft een compleet en kwalitatief aanbod als het gaat om het inzamelen en verwerken van afval in uw gemeente of bij uw organisatie. We kunnen de dienstverlening volledig op maat inrichten, want we hebben ons eigen wagenpark, onze eigen inzamelmiddelen en een eigen klantenservice. Op onze locaties beschikken we over de meest moderne afvalscheidings- en recyclinginstallaties. Hiermee worden hoge scheidingspercentages gehaald. Dit levert niet alleen economische voordelen op, het betekent ook dat we vrijwel alle afvalstromen kunnen omzetten naar nieuwe grondstoffen, producten of energie.

Inzamelmodule Bonton®

Met de Bonton® neemt u afscheid van de traditionele prullenbakken onder de bureaus van uw medewerkers. De Bonton® staat op centrale plekken binnen uw organisatie en heeft speciale scheidingsmodules voor GFT, plastic, koffiebekers en restafval. De Bonton® is gemaakt van gerecycled polypropyleen uit bouw- en sloopafval. Alle onderdelen zijn afzonderlijk te vervangen en hij is zelf ook volledig recyclebaar. De Bonton® is bovendien gemaakt binnen een social return-programma.

Voor de Bonton® geldt dat de verschillende afvalstromen in uw organisatie zo apart kunnen worden ingezameld en dus gerecycled. Met deze manier van inzamelen kunt u dus niet alleen besparen op de afvalkosten, maar ook actief werken aan de verlaging van jullie CO2-footprint. Meer weten?

U leest hier alles over de Bonton inzamelmodules
Semi-ondergrondse container
Ondergrondse afvaloplossing

Ondergrondse afvalcontainers vormen een gebruiks- en milieuvriendelijke oplossing binnen professioneel afvalbeheer. Het inzetten van ondergrondse afvalcontainers biedt ook grote voordelen voor omwonenden: een schoon straatbeeld en geen vervelende geuren.

Verwerking van vertrouwelijke documenten

GP Groot verzorgt ook archiefopslag en -vernietiging, datavernietiging en digitaal archiefbeheer. Dat doen we 100% veilig en volgens de AVG-richtlijnen. Uw vertrouwelijke documenten worden bovendien op een milieuvriendelijke manier verwerkt en waar mogelijk gerecycled.

Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen

U kunt zelf uw eigen afvalpakket samenstellen door uw afvalstromen, het aantal containers en de gewenste frequentie van lediging aan te geven. U ontvangt dan meteen een offerte op maat.

Vraag een offerte aan

Direct contact

Heeft u vragen of advies nodig?

Of bel onze klantenservice 088 - 472 12 00

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 00

Container huren Direct contact