Totaaloplossing voor al uw afval op kantoor

Onze rolcontainers zijn een praktische en veelgebruikte oplossing voor het inzamelen van afval op kantoor. Papier en bedrijfsafval zijn de meest voorkomende afvalstromen binnen de zakelijke dienstverlening. Daarom hebben wij het ‘Zakelijke Dienstverlening Basispakket’ ontwikkeld. In dit basispakket zijn de papier- en bedrijfsafvalstromen opgenomen. U kunt het pakket uitbreiden met de afvalstromen die het best bij u passen.

Wilt u uw afval gescheiden inzamelen?

Het scheiden van afval biedt immers kansen voor ondernemers. U realiseert bijna altijd een kostenreductie en het is milieuvriendelijk. Ook daar geven onze specialisten graag advies over. We onderzoeken wat het best bij u past en nemen u het werk uit handen. Zo maken we er samen iets moois van!

Direct contact opnemen voor advies
BonTon®: de slimme inzamelmodule

Als u afval aan de bron gescheiden wilt inzamelen, zoals in de bedrijfskantine of op kantoor, staan wij voor u klaar. We begrijpen heel goed dat de overstap naar afval scheiden uitdagend kan zijn. Daarom ondersteunen wij u van begin tot eind. We voorzien in een mooie afvaloplossing voor intern gebruik: onze speciale BonTon® containers zijn professionele inzamelmodules bestemd voor gft, plastic, papier, koffiebekers en restafval. Ze staan op centrale plekken in uw gebouw en maken het uw medewerkers heel gemakkelijk om afval te scheiden. Ook in de communicatie over het scheiden van afval denken wij graag met u mee.

Vertrouwelijk archief
Wat vertrouwelijk is, blijft vertrouwelijk

Ook voor de inzameling, vernietiging of opslag van vertrouwelijke documenten hebben wij diverse oplossingen. U kunt bij ons terecht voor archiefvernietiging, datavernietiging, archiefopslag en digitaal archiefbeheer, alles conform de Europese Richtlijnen en de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wat u in onze containers inzamelt, komt niet meer met de buitenlucht in aanraking. Want wat vertrouwelijk is, moet vertrouwelijk blijven. Bovendien wordt iedere stap vastgelegd, van inzameling tot vernietiging. Na vernietiging ontvangt u een garantiecertificaat. Daarmee voldoet u aan de bewijslastverplichting van de AVG.

Lees meer over vertrouwelijk archief
Maatwerk perscontainers: meer afval, minder volume

Heeft u veel afval dat u slim wilt laten inzamelen? Speciaal daarvoor heeft GP Groot perscontainers in verschillende afmetingen. De perscontainers zijn geschikt voor papier/karton, restafval, organisch afval of voor folie. Het grote voordeel van een perscontainer is dat het afval gecomprimeerd wordt en zo minder volume krijgt, waardoor we de container minder vaak hoeven te legen. Dit levert u een dubbele besparing op: op de afvalkosten en op de transportkosten. Minder transport betekent bovendien minder uitstoot van CO2, dus een perscontainer is ook een duurzame oplossing.

Advies op maat?
MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk in de zakelijke dienstverlening. Steeds meer bedrijven en organisaties stappen over op bewust en duurzaam afvalmanagement. GP Groot helpt hierbij. We sluiten de kringloop op het gebied van afval. Dit doen wij door uw afval te verwerken tot grondstoffen voor nieuwe producten en energie. Zo krijgt afval waarde. Dat betekent dat u niet alleen uw CO2-footprint verlaagt, maar ook serieus kosten bespaart. Samen werken we aan een circulaire economie.

Heeft u vragen of advies nodig?

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 00

Container huren Direct contact